Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τόσκας: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την δράση κάποιου “μοναχικού λύκου”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την δράση κάποιου “μοναχικού λύκου”

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατική επίθεση στη χώρα μας, επισήμανε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σχολιάζοντας το χτύπημα στην καρδιά της Βαρκελώνης. Ο κύριος Τόσκας επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας, ασφάλειας και ηρεμίας σε σχέση και με τον περίγυρό μας και όλη την Ευρώπη και τόνισε ότι δεν έχουμε […]

2560214-735x447

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατική επίθεση στη χώρα μας, επισήμανε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σχολιάζοντας το χτύπημα στην καρδιά της Βαρκελώνης.

Ο κύριος Τόσκας επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας, ασφάλειας και ηρεμίας σε σχέση και με τον περίγυρό μας και όλη την Ευρώπη και τόνισε ότι δεν έχουμε ενδείξεις οργάνωσης τέτοιων πράξεων στη χώρα μας. Πρόσθεσε πάντως πως ποτέ δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιος την δράση κάποιου «μοναχικού λύκου».

Όπως εξήγησε ο κ. Τόσκας μιλώντας στην ΕΡΤ, το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί μόνο εάν επικρατήσει ειρήνη στην Μέση Ανατολή, όπου η αναταραχή είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις