Η νέα κάμπριο Mercedes είναι το πιο εκθαμβωτικό “θηλυκό” που έχεις δει ποτέ

PLUS

Η νέα κάμπριο Mercedes είναι το πιο εκθαμβωτικό “θηλυκό” που έχεις δει ποτέ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε στο σαλόνι αυτοκινήτου Pebble Beach Concours d’ Elegance στην Καλιφόρνια τη νέα, μοντέρνα art deco Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Ουσιαστικά πρόκειται για την έκδοση του ηλεκτρικού πρωτοτύπου της κουπέ Mercedes-Maybach 6. Αποτελεί δε το πιο πρόσφατο βήμα της Mercedes-Benz για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον και να ισχυροποιήσει τη θέση του υπέρ-πολυτελούς κλάδου της. Αυτό δεν είναι το πρώτο καμπριολέ της Mercedes-Maybach. Την περασμένη χρονιά στο Los […]

20.08.2017 | 08:21

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε στο σαλόνι αυτοκινήτου Pebble Beach Concours d’ Elegance στην Καλιφόρνια τη νέα, μοντέρνα art deco Mercedes-Maybach 6 Cabriolet.

Ουσιαστικά πρόκειται για την έκδοση του ηλεκτρικού πρωτοτύπου της κουπέ Mercedes-Maybach 6. Αποτελεί δε το πιο πρόσφατο βήμα της Mercedes-Benz για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον και να ισχυροποιήσει τη θέση του υπέρ-πολυτελούς κλάδου της.

Αυτό δεν είναι το πρώτο καμπριολέ της Mercedes-Maybach. Την περασμένη χρονιά στο Los Angeles Auto Show, η γερμανική φίρμα αποκάλυψε τη Mercedes-Maybach S-Class Cabriolet, από την οποία κατασκευάστηκαν 300 κομμάτια.

Βέβαια, με μήκος 5,7 m, πλάτος 2,1 και ύψος 1,34 m, η 6 Cabriolet είναι σημαντικά πιο μακριά, πάνω από 67 πόντους, 20 πόντους πιο φαρδιά και επτά εκατοστά πιο χαμηλή από την S-Class Cabriolet.

«Η 6 Cabriolet αποτελεί την ενσάρκωση της στρατηγικής του σχεδιασμού μας», δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιαστής της Mercedes, Gorden Wagener. «Οι εκπληκτικές αναλογίες σε συνδυασμό με το πολυτελές εσωτερικό haute couture βοηθούν στη δημιουργία της απόλυτης εμπειρίας».

Απολαύστε την…

Exit mobile version