Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μητέρα δύο παιδιών έδωσε χιλιάδες ευρώ, για να γίνει η πρώτη ανθρώπινη sex doll (pics)
PLUS

Μητέρα δύο παιδιών έδωσε χιλιάδες ευρώ, για να γίνει η πρώτη ανθρώπινη sex doll (pics)

Από την ώρα που οι κούκλες του σεξ έγιναν διάσημες και όλο και περισσότεροι άντρες τρέχουν να τις προμηθευτούν, οι γυναίκες αναρωτήθηκαν τι δεν πάει καλά. Η 31χρονη Σίντι Μουρ θεωρεί πως βρήκε την απάντηση και μάζεψε όλες τις οικονομίες της για να μοιάσει στις κούκλες ή πιο σωστά να γίνει η πρώτη ανθρώπινη sex […]

ImageHandler (14)

Από την ώρα που οι κούκλες του σεξ έγιναν διάσημες και όλο και περισσότεροι άντρες τρέχουν να τις προμηθευτούν, οι γυναίκες αναρωτήθηκαν τι δεν πάει καλά.

Η 31χρονη Σίντι Μουρ θεωρεί πως βρήκε την απάντηση και μάζεψε όλες τις οικονομίες της για να μοιάσει στις κούκλες ή πιο σωστά να γίνει η πρώτη ανθρώπινη sex doll.

man2

Αν και μητέρα δύο παιδιών, η 31χρονη που ανήκει στις πλούσιες αστικές κοινωνίες όπου η τρέλα και η συνεχής αναζήτηση για απόλαυση δεν έχουν όρια, δαπάνησε σχεδόν 15.000 ευρώ, προκειμένου να αλλάξει εμφάνιση.
Η Σίντι Μουρ πρόσθεσε στήθος και γλουτούς και έκανε τρεις επεμβάσεις μέσα σε έναν μήνα στα χείλη και στο πρόσωπό της.

Μάλιστα άλλαξε και τις πινακίδες του αυτοκινήτου της, γράφοντας τη λέξη DOLL.

man3

Στις δηλώσεις τόνισε ότι λατρεύει το fake look και αποκάλυψε πως αρχικά είχε βάλει πολύ μεγάλο στήθος, με συνέπεια οι άνδρες να επικεντρώνουν το βλέμμα τους στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της και να μη δίνουν σημασία στα υπόλοιπα. Με μία επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό, μίκρυνε το στήθος της για να μην προκαλεί τόσο…

man11

Η μητέρα από το Σάλφορντ του Μάντσεστερ δεν έχει ολοκληρώσει τη μεταμόρφωσή της.

Όπως είπε, έχει πολύ δρόμο ακόμα για να μοιάσει σε απόλυτο βαθμό με μια sex doll…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις