Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε πως θα πάρει και πάλι… άδεια πατρότητας
LIFESTYLE

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε πως θα πάρει και πάλι… άδεια πατρότητας

Μπορεί να είναι δημιουργός και διευθύνων σύμβουλος του Facebook και προφανώς ένας από τους πιο πολυάσχολους και ισχυρούς άντρες παγκοσμίως, αλλά ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι πρωτίστως μπαμπάς. Ο ίδιος άλλωστε φαίνεται πως παίρνει πολύ σοβαρά το ρόλο του καθώς πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε πως παίρνει άδεια πατρότητας δύο μηνών για να ασχοληθεί με το […]

Mark-Zuckerberg-

Μπορεί να είναι δημιουργός και διευθύνων σύμβουλος του Facebook και προφανώς ένας από τους πιο πολυάσχολους και ισχυρούς άντρες παγκοσμίως, αλλά ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι πρωτίστως μπαμπάς.

Ο ίδιος άλλωστε φαίνεται πως παίρνει πολύ σοβαρά το ρόλο του καθώς πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε πως παίρνει άδεια πατρότητας δύο μηνών για να ασχοληθεί με το δεύτερο του παιδί.

Ο Ζούκερμπεργκ είχε κάνει το ίδιο όταν γεννήθηκε η πρώτη του κόρη Max το 2015. Τώρα λέει πως όταν το επόμενο παιδί του γεννηθεί – κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα – θα αφιερώσει και πάλι εξολοκλήρου δύο μήνες στην οικογένειά του.

Αυτή τη φορά ωστόσο αναφέρει πως θα πάρει την άδεια του τμηματικά καθώς με το που γεννηθεί η κόρη του θα καθίσει για ένα μήνα και στη συνέχεια θα πάρει ξανά άδεια για όλο τον Δεκέμβριο.

8dceba2f-863e-4b45-945f-6ae50d57988e.png

«Ανυπομονώ για τη δημιουργία δεσμών με το καινούργιο μικρό μας και να ζήσω νέες περιπέτειες με την Max. Στο Facebook, προσφέρουμε τέσσερις μήνες άδειας μητρότητας και πατρότητας, διότι οι μελέτες δείχνουν ότι όταν οι γονείς εργάζονται χρειάζονται χρόνο για να είναι μαζί με τα νεογέννητά τους, κάτι που είναι καλό για όλη την οικογένεια.

Και είμαι σίγουρος ότι το γραφείο θα είναι στην θέση του όταν επιστρέψω«, ανάφερε στην ανακοίνωση που έκανε την οποία συνόδεψε με μια φωτογραφία της κόρης του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις