Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έρχονται πολύ αυστηρές ποινές για τους επιχειρηματίες που απειλούν εφοριακούς
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχονται πολύ αυστηρές ποινές για τους επιχειρηματίες που απειλούν εφοριακούς

Πιο αυστηρό αναμένεται να γίνει το νομικό πλαίσιο για την προστασία των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, όπως δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, μετά και το πρόσφατο βίαιο περιστατικό στην Αγριά του Βόλου. Όπως επισημαίνει ο κ. Πιτσιλής «είμαστε σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία για την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου, ώστε […]

1237106_SDOE

Πιο αυστηρό αναμένεται να γίνει το νομικό πλαίσιο για την προστασία των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, όπως δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, μετά και το πρόσφατο βίαιο περιστατικό στην Αγριά του Βόλου.

Όπως επισημαίνει ο κ. Πιτσιλής «είμαστε σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία για την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου, ώστε να προστατεύονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι ελεγκτές της Αρχής από οποιοδήποτε φαινόμενο βίας ή απειλών».

«Οποιαδήποτε μορφή βίας, δεν είναι ούτε κατ’ ελάχιστο ανεκτή, πολύ περισσότερο οι ένοπλες απειλές, τις οποίες θεωρούμε αδιανόητες. Ευχαριστώ προσωπικά την ηγεσία της αστυνομίας για την άμεση ανταπόκρισή της. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε έμπρακτα όλους τους υπαλλήλους των υπηρεσιών μας» αναφέρει ο διοικητής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις