Φρίκη με τον πατέρα που εξέδιδε την κόρη του για 5 ευρώ: Συνελήφθη και ο παιδεραστής

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη με τον πατέρα που εξέδιδε την κόρη του για 5 ευρώ: Συνελήφθη και ο παιδεραστής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κάλυμνο η υπόθεση της 14χρονης, την οποία ο πατέρας της εξέδιδε για 5 ευρώ, με την «ταρίφα» να φτάνει κατά περιπτώσεις και τα 20 ευρώ. Το άτυχο κορίτσι κατ’ εντολήν του πατέρα της εκδιδόταν σε ηλικιωμένους ως επί το πλείστον που σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν και οικογένειες. Τρία χρόνια μετά, το […]

20.08.2017 | 09:18

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κάλυμνο η υπόθεση της 14χρονης, την οποία ο πατέρας της εξέδιδε για 5 ευρώ, με την «ταρίφα» να φτάνει κατά περιπτώσεις και τα 20 ευρώ.

Το άτυχο κορίτσι κατ’ εντολήν του πατέρα της εκδιδόταν σε ηλικιωμένους ως επί το πλείστον που σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν και οικογένειες.

Τρία χρόνια μετά, το κορίτσι αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να καταγγείλει τον πατέρα του σε συγγενικά του πρόσωπα, κάτι που οδήγησε στην σύλληψη του.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε εγκαταλείψει εδώ και λίγα χρόνια τον 41χρονο σύζυγό της που πάσχει από μια μορφή αναπηρίας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 67χρονο παιδεραστή που κατονόμασε η ανήλικη, ως αυτόν που την βίαζε συστηματικά επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2013 ως πριν από λίγες ημέρες.

Ο συνταξιούχος συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τον πατέρα- μαστροπό στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Σε βάρος του 67χρονου ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και σε βάρος του 41χρονου πατέρα για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Και οι δύο θα απολογηθούν την Δευτέρα στον ανακριτή Κω.

 

Exit mobile version