Συνελήφθη στην Κέρκυρα 22χρονη Βελγίδα, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη στην Κέρκυρα 22χρονη Βελγίδα, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Θρίλερ εν πλω κατέληξε στη σύλληψη νεαρής Βελγίδας, μαροκινής καταγωγής, η οποία ήταν καταζητούμενη από τις βελγικές αρχές για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Σύμφωνα με όσα στοιχεία έγιναν γνωστά από τις λιμενικές αρχές, η 22χρονη Βελγίδα, συνελήφθη όταν το πλοίο στο οποίο επέβαινε έφθασε στο λιμάνι της Κέρκυρας. Το θρίλερ άρχισε να ξετυλίγεται […]

19.08.2017 | 15:25

Του Πέτρου Καρσιώτη

Θρίλερ εν πλω κατέληξε στη σύλληψη νεαρής Βελγίδας, μαροκινής καταγωγής, η οποία ήταν καταζητούμενη από τις βελγικές αρχές για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έγιναν γνωστά από τις λιμενικές αρχές, η 22χρονη Βελγίδα, συνελήφθη όταν το πλοίο στο οποίο επέβαινε έφθασε στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Το θρίλερ άρχισε να ξετυλίγεται τη νύχτα της Παρασκευής. Οι βελγικές αρχές, που καταζητούσαν την 22χρονη Βελγίδα, είχαν την πληροφορία ότι επιβιβάστηκε σε πλοίο με τελικό προορισμό την Ηγουμενίτσα, στο Μπάρι της Ιταλίας.

Εστάλη επείγον σήμα στις ελληνικές Αρχές

Ακολούθησε η αποστολή επείγοντος σήματος στις ελληνικές λιμενικές αρχές, όσο το πλοίο κατευθυνόταν στην Κέρκυρα, που ήταν ο πρώτος σταθμός του.

Ομάδα λιμενικών είχαν οργανώσει επιχείρηση διακριτικά για να μη γίνει αντιληπτή από τους άλλους επιβάτες.

Όταν το πλοίο αγκυροβόλησε στην Κέρκυρα, ομάδα λιμενικών ανέβηκε και διακριτικά πήρε πληροφορίες για την παρουσία της 22χρονης Βελγίδας.

Παρακολούθησαν τις κινήσεις της πάνω στο πλοίο

Όταν οι λιμενικοί πείστηκαν ότι η κοπέλα ήταν μόνη στο πλοίο την εντόπισαν, παρακολούθησαν τις κινήσεις της και τη συνέλαβαν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Την ενημέρωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και τους ακολούθησε ήσυχα στο Λιμεναρχείο όπου και κρατείται.

Τα αναπάντητα ερωτηματικά

Δύο ερωτηματικά ωστόσο παραμένουν αναπάντητα:

Για ποια οργάνωση ακριβώς έχει εκδοθεί το ευρωπαϊκό ένταλμα σε βάρος της βελγίδας και δεύτερον ποιους θα συναντούσε στην Ηγουμενίτσα, όταν αποβιβαζόταν από το πλοίο.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία που κάνει τις δικές της έρευνες, ενώ η 22χρονη Βελγίδα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών της Κέρκυρας ο οποίος και θα χειριστεί το ζήτημα του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

 

Exit mobile version