Ο Βενγκέρ διώχνει τον Παουλίστα επειδή…δεν ξέρει αγγλικά!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Βενγκέρ διώχνει τον Παουλίστα επειδή…δεν ξέρει αγγλικά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Οι ομάδες που αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα, φημίζονται για τον επαγγελματισμό και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο των περισσότερων ομάδων, όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μιλούν τη γλώσσα της χώρας στην οποία εργάζονται. Ο Παουλίστα, παρά το γεγονός πως κάνει εντατικά μαθήματα αγγλικών από το […]

18.08.2017 | 12:44

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Οι ομάδες που αγωνίζονται σε κορυφαία πρωταθλήματα, φημίζονται για τον επαγγελματισμό και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο των περισσότερων ομάδων, όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μιλούν τη γλώσσα της χώρας στην οποία εργάζονται.

Ο Παουλίστα, παρά το γεγονός πως κάνει εντατικά μαθήματα αγγλικών από το 2015, δεν έδειξε ιδιαίτερη επιθυμία να μάθει τη γλώσσα, καθώς το λεξιλόγιό του περιορίζεται μόνο στα βασικά, και δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του, τον προπονητή και τη διοίκηση.

Έτσι, ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να τον πουλήσει, και πιθανότατα η Βαλένθια θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Exit mobile version