Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το μήνυμα του Λιονέλ Μέσσι για την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το μήνυμα του Λιονέλ Μέσσι για την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σοκαρισμένος είναι όλος ο πλανήτης μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη. Ο Λιονέλ Μέσσι, έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι σοκαρισμένος καθώς μεγάλωσε και αγωνίζεται στην ομάδα της πόλης, τη Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που κατά πολλούς θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, έστειλε το δικό του μήνυμα στα […]

messi2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σοκαρισμένος είναι όλος ο πλανήτης μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη.

Ο Λιονέλ Μέσσι, έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι σοκαρισμένος καθώς μεγάλωσε και αγωνίζεται στην ομάδα της πόλης, τη Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που κατά πολλούς θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, έστειλε το δικό του μήνυμα στα θύματα και τις οικογένειές του.

«Θέλω να στείλω τα συλλυπητήριά μου και την πλήρη υποστήριξή μου προς τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων της φοβερής επίθεσης στην αγαπημένη μας Βαρκελώνη και να αποδοκιμάσω οποιαδήποτε πράξη βίας. Δεν θα παραδοθούμε, είμαστε πολλοί περισσότεροι αυτοί που θέλουν να ζήσουν σε έναν ειρηνικό κόσμο χωρίς μίσος και όπου ο σεβασμός και η ανοχή αποτελούν τη βάση της συνύπαρξης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις