Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συμμορία αλλοδαπών “μοίραζε” ναρκωτικά στους τουρίστες του νησιού, έξω από κλαμπ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμμορία αλλοδαπών “μοίραζε” ναρκωτικά στους τουρίστες του νησιού, έξω από κλαμπ

Του Πέτρου Καρσιώτη Στη Μύκονο, έξω από γνωστό κλαμπ του νησιού των ανέμων, πιάστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης ναρκωτικών, πέντε αλλοδαποί, που διακινούσαν δόσεις κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών σε τουρίστες-πελάτες των κλαμπ που ήθελαν να… διασκεδάσουν με παραισθήσεις και αλκοόλ. Οι κινήσεις των πέντε, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής που […]

16082017mukonosnark

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στη Μύκονο, έξω από γνωστό κλαμπ του νησιού των ανέμων, πιάστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης ναρκωτικών, πέντε αλλοδαποί, που διακινούσαν δόσεις κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών σε τουρίστες-πελάτες των κλαμπ που ήθελαν να… διασκεδάσουν με παραισθήσεις και αλκοόλ.

Οι κινήσεις των πέντε, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκονται στο κοσμοπολίτικο νησί στην προσπάθειά τους να εξιχνιάσουν ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις  (συνέλαβαν ήδη τη σπείρα με την 18χρονη Ναπολιτάνα που άρπαζε ρολόγια).

Ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης

Ενημερώθηκαν οι συνάδελφοί τους στη Δίωξη Ναρκωτικών, οι οποίοι μετά από παρακολούθηση,  συνέλαβαν πέντε  άτομα, μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 31, 34, 39 και 51 ετών και ένας 29χρονος υπήκοος Π.Γ.Δ.Μ.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο ειδικής δράσης της Δίωξης για την αποδόμηση εγκληματικών δικτύων διακίνησης ναρκωτικών σε σημεία παραθερισμού της νησιωτικής Χώρας και συγκεκριμένα στη Μύκονο, καθώς και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών,  επετεύχθη ο εντοπισμός των ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και χασίς

Έπειτα από έρευνες σε οικίες στην Μύκονο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -21- γραμμαρίων
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -69,2- γραμμαρίων
  • Μία (1) ζυγαριά ακριβείας
  • Μία (1) σιδερογροθιά
  • Πλήθος νάιλον αυτοσχέδιων συσκευασιών, κατάλληλων για την τυποποίηση των ναρκωτικών
  • Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και χρηματικά ποσά

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των -17.045- ευρώ, -1.440- δολαρίων ΗΠΑ, -1.295- δολαρίων Αυστραλίας, -100- δηναρίων Π.Γ.Δ.Μ. και -5- δολαρίων Καναδά προερχόμενων από τις πωλήσεις των ναρκωτικών.

Θα απολογηθούν στον ανακριτή

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις