Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύμβουλος Ρένας Δούρου: “Οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο” (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Σύμβουλος Ρένας Δούρου: “Οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο” (vid)

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της συμβούλου της περιφέρειας Γιάννας Τσούπρα, καθώς η Ρένα Δούρου δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε τηλεοπτικό κανάλι ή ραδιοφωνικό σταθμό ούτε σε κάποιο από τα πύρινα μέτωπα, πως οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο. «Έτσι αντιμετωπίζονται στην παγκόσμια αλληλογραφία γιατί έχουν σχέση με τον άνεμο και τις συνθήκες κάθε περιοχής» δήλωσε η […]

Wildfire in Kythera island, Greece on August 6, 2017. / Πυργκαγιά, Κύθηρα, 6 Αυγούστου 2017.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της συμβούλου της περιφέρειας Γιάννας Τσούπρα, καθώς η Ρένα Δούρου δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε τηλεοπτικό κανάλι ή ραδιοφωνικό σταθμό ούτε σε κάποιο από τα πύρινα μέτωπα, πως οι φωτιές είναι φυσικό φαινόμενο.

«Έτσι αντιμετωπίζονται στην παγκόσμια αλληλογραφία γιατί έχουν σχέση με τον άνεμο και τις συνθήκες κάθε περιοχής» δήλωσε η κυρία Τσούπρα σε παρέμβασή της στον ΣΚΑΪ.

Κατά την ίδια, δε, «φυσικά είναι μεγάλη η καταστροφή αλλά η Αττική έχει ζήσει και άλλες φωτιές. Η φωτιά είναι δύσκολο φυσικό φαινόμενο».

Κλείνοντας, η σύμβουλος της Ρένας Δούρου πρόσθεσε ότι «ο νότος όπως η Ιταλία και η Πορτογαλία είναι πιο συνηθισμένος στις δασικές πυρκαγιές γι’ αυτό υπάρχει συντονισμός και δράση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις