Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Απόψε θα γευτείς τον οργασμό, κάνοντας μόνο μία κίνηση
PLUS

Απόψε θα γευτείς τον οργασμό, κάνοντας μόνο μία κίνηση

Αν νομίζεις πως τα δαντελωτά εσώρουχα είναι αυτό που θα σε ξεσηκώσει και θ’ ανεβάσει αυτόματα τη λίμπιντο σου, επειδή ο σύντροφος σου θα σε «περιποιηθεί», κάνεις λάθος. Για να γευτείς τον οργασμό απόψε, κοίτα στο συρτάρι με… τις κάλτσες! Ξέχασε αμέσως αυτές τις αραχνοΰφαντες με τη δαντέλα και πιάσε εκείνες τις πλεκτές που ιδανικό θα […]

Close up of couple kissing indoors

Αν νομίζεις πως τα δαντελωτά εσώρουχα είναι αυτό που θα σε ξεσηκώσει και θ’ ανεβάσει αυτόματα τη λίμπιντο σου, επειδή ο σύντροφος σου θα σε «περιποιηθεί», κάνεις λάθος.

Για να γευτείς τον οργασμό απόψε, κοίτα στο συρτάρι με… τις κάλτσες!

Ξέχασε αμέσως αυτές τις αραχνοΰφαντες με τη δαντέλα και πιάσε εκείνες τις πλεκτές που ιδανικό θα ήταν να σου φτάνουν πάνω από το γόνατο.

Δεν πρόκειται γι’ αστείο, αλλά για το συμπέρασμα ολλανδών ερευνητών από το πανεπιστήμιο του Γκρόνινγκεν, οι οποίοι υποστηρίζουν πως κρατώντας ζεστά τα πόδια της κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης κάθε γυναίκα έχει 30% περισσότερες πιθανότητες να έρθει σε οργασμό.

Το εύρημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό δεδομένου ότι ένα 5-10% των γυναικών πάσχουν από ανοργασμία, δηλαδή δεν είναι σε θέση να κορυφώσουν ενώ ταυτόχρονα μία στις τέσσερις μπορεί να αντιμετωπίζει συχνά αυξημένη δυσκολία στο ίδιο θέμα. Συνεπώς κάθε τεχνική που μπορεί να ευνοήσει την επίτευξη του γυναικείου οργασμού είναι άξια προσοχής. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο απλό, προσιτό και πρακτικό, όπως ένα μάλλινο ζευγάρι κάλτσες.

c9f7f5efb2e14b9893b913bf363b8080

Ειδικότερα, οι επιστήμονες θεωρούν πως το πιο ευαίσθητο σημείο των ποδιών ως προς την εμπειρία του οργασμού είναι ανάμεσα στα δάχτυλα, καθώς οι νευρικές απολήξεις που βρίσκονται εκεί συνδέονται ευθέως με τα γυναικεία γεννητικά όργανα, κάτι που ήταν ήδη γνωστό εμπειρικά από τη ρεφλεξολογία.

Η επιστημονική τεκμηρίωση της σχέσης ζεστών ποδιών και οργασμού, προέκυψε τυχαία κατά τη διάρκεια ενός πειράματος για τη διερεύνηση της επίδρασης του οργασμού στον γυναικείο εγκέφαλο, για τις ανάγκες του οποίου οι γυναίκες του δείγματος εξετάζονταν στον αξονικό τομογράφο ενώ ο σύντροφος τους τις διέγειρε ερωτικά.

Προς έκπληξη των ερευνητών, διαπιστώθηκε ότι το 80% των γυναικών που συμμετείχαν στο πείραμα έφταναν κάθε φορά σε οργασμό όταν φορούσαν κάλτσες, ενώ μόλις το 50% απολάμβανε το ίδιο αποτέλεσμα όταν ήταν ξυπόλητες.

Tι κι αν έχει ζέστη λοιπόν;

Μπροστά στον οργασμό, τι είναι… οι κάλτσες;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις