Επίθεση στο Πακιστάν: 15 νεκροί τουλάχιστον, δεκάδες τραυματίες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση στο Πακιστάν: 15 νεκροί τουλάχιστον, δεκάδες τραυματίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεκαπέντε νεκροί έχουν αναφερθεί ως τώρα, με τον κίνδυνο για αύξηση του αριθμού να παραμένει υψηλός, από την βομβιστική επίθεση κοντά σε μια πολυσύχναστη αγορά στην πόλη Κουέτα στην επαρχία Μπαλουχιστάν στο νοτιοδυτικό τμήμα του Πακιστάν. Στόχος, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της επαρχίας Σαρφράζ Μπουγκτί, ήταν μια στρατιωτική περίπολος, ωστόσο εφτά από τους […]

13.08.2017 | 12:04

Δεκαπέντε νεκροί έχουν αναφερθεί ως τώρα, με τον κίνδυνο για αύξηση του αριθμού να παραμένει υψηλός, από την βομβιστική επίθεση κοντά σε μια πολυσύχναστη αγορά στην πόλη Κουέτα στην επαρχία Μπαλουχιστάν στο νοτιοδυτικό τμήμα του Πακιστάν.

Στόχος, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της επαρχίας Σαρφράζ Μπουγκτί, ήταν μια στρατιωτική περίπολος, ωστόσο εφτά από τους νεκρούς ήταν άμαχοι.

Επίσης, άλλοι 40 έχουν τραυματιστεί.

Την ευθύνη της ευθύνης ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος-Χορασάν, όπως είναι γνωστός ο βραχίονας του ΙΚ στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας στρατηγός Καμάρ Τζαβέντ Μπάτζουα δήλωσε ότι τρομοκράτες επιχείρησαν να διαταράξουν τις γιορτές της Δευτέρας για την συμπλήρωση 70 ετών ανεξαρτησίας της χώρας από την Βρετανία.

Exit mobile version