Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άρτα: Έπαθε ανακοπή “πάνω” στον αγώνα δρόμου!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: Έπαθε ανακοπή “πάνω” στον αγώνα δρόμου!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αθαμάνιο Άρτας. Ένας 55χρονος που συμμετείχε στον καθιερωμένο αγώνα δρόμου, την Αθαμάνιο διαδρομή, έσβησε στον δρόμο όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή! Όπως τόνισε ο δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης αν και έχει ζητήσει επανειλημμένα ασθενοφόροειδικά για το αθλητικό γεγονός, δεν υπήρχε. «Πήρα επτά φορές τηλέφωνο στο Κέντρο Υγείας στο Βουργαρέλι, που είναι […]

collagefff-1502604063 (1)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αθαμάνιο Άρτας.

Ένας 55χρονος που συμμετείχε στον καθιερωμένο αγώνα δρόμου, την Αθαμάνιο διαδρομή, έσβησε στον δρόμο όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή!

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης αν και έχει ζητήσει επανειλημμένα ασθενοφόροειδικά για το αθλητικό γεγονός, δεν υπήρχε.

«Πήρα επτά φορές τηλέφωνο στο Κέντρο Υγείας στο Βουργαρέλι, που είναι και το πιο κοντινό στο χωριό, και μου είπαν ότι έχουν ασθενοφόρο, αλλά δεν υπάρχει οδηγός. Υπήρχε μονάχα ένας γιατρός που ήταν σε επιφυλακή για τον αγώνα και έτρεξε αμέσως στον 55χρονο και έστειλα και τη γυναίκα μου, που είναι γιατρός, να βοηθήσει» είπε ο ίδιος στον Σκάι, σημειώνοντας πως δυστυχώς ήταν αργά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πιθανότατα ο άτυχος 55χρονος δεν θα είχε σωθεί ακόμη κι αν υπήρχε ασθενοφόρο καθώς «ήταν τέτοια η φύση του περιστατικού, είναι από αυτά που βλέπουμε καμιά φορά και στα γήπεδα όταν καταρρέει ένας αθλητής».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις