Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μετά τα Μάλια, διώχνουν και από τον Κάβο τους νέους Βρετανούς που εξευτελίζουν την περιοχή (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα Μάλια, διώχνουν και από τον Κάβο τους νέους Βρετανούς που εξευτελίζουν την περιοχή (vids)

Οι Βρετανοί τουρίστες φαίνεται πως είναι εντελώς ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα, καθώς στην πλειοψηφία τους δημιουργούν προβλήματα βγάζοντας προς τα έξω την εικόνα μιας Ελλάδας που δεν μπορεί να προστατευτεί το καλοκαίρι. Μετά τα Μάλια που αποφάσισε να μπλοκάρει την τουριστική κίνηση νέων Βρετανών, και ο Κάβος της Κέρκυρας ακολουθεί τον ίδιο δρόμο. Μέχρι τώρα, ο […]

kavos

Οι Βρετανοί τουρίστες φαίνεται πως είναι εντελώς ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα, καθώς στην πλειοψηφία τους δημιουργούν προβλήματα βγάζοντας προς τα έξω την εικόνα μιας Ελλάδας που δεν μπορεί να προστατευτεί το καλοκαίρι.

Μετά τα Μάλια που αποφάσισε να μπλοκάρει την τουριστική κίνηση νέων Βρετανών, και ο Κάβος της Κέρκυρας ακολουθεί τον ίδιο δρόμο.
Μέχρι τώρα, ο Κάβος ήταν ένα από τα γραφικά κέντρα της Ελλάδας όπου συγκεντρώνονταν νεαροί Βρετανοί, που μόλις είχαν τελειώσει το σχολείο και επιδίδονταν σε έναν έξαλλο αγώνα αλκοόλ και οργίων.

Κάβος

Μετά την δολοφονία του 22χρονου στον Λαγανά αλλά και τα συνεχόμενα προβλήματα, ο πολιτιστικός σύλλογος αποφάσισε να αναλάβει δράση.
Ήδη η αστυνομία έχει πολύ πιο ενεργή παρουσία, προσπαθώντας να επιβάλει την τάξη, καθώς πλέον με το που ξεκινά κάτι στο χωριό με εμπλεκόμενους μεθυσμένους Άγγλους, η αστυνομία σπεύδει ενώ με περιπολίες και απειλές πολύ αυστηρών ποινών, «κλείνει» την μουσική την ώρα που πρέπει κι έτσι οι περισσότεροι φεύγουν.

«Δεν είναι φυσιολογικές διακοπές αυτές που κάνουν οι Άγγλοι εδώ» λέει ο πρόεδρος του συλλόγου στην Daily Mail και κατηγορεί για την κατάσταση τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία, εναντίον των οποίων οι κάτοικοι έχουν καταθέσει μηνύσεις, ότι έχουν καταστρέψει τον ποιοτικό τουρισμό του Κάβου.
Οι άνθρωποι αυτοί, συνεχίζει ο πρόεδρος, κοιμούνται όλη την ημέρα, δεν αγοράζουν τίποτα, δεν πηγαίνουν σε εστιατόρια, τρώνε ένα σουβλάκι και την βγάζουν όλη νύχτα στα μπαρ που πίνουν μέχρι τελικής πτώσης. Δεν τον θέλουμε αυτόν τον τουρισμό, τονίζει, θέλουμε τους μεγαλύτερους Βρετανούς, που φέρονται πολιτισμένα και είναι οι καλύτεροι επισκέπτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις