Αθήνα

°C

Τρίτη

03

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Το απίστευτο gadget που θα κρατάει δροσερό το αυτοκίνητο σας το καλοκαίρι
PLUS

Το απίστευτο gadget που θα κρατάει δροσερό το αυτοκίνητο σας το καλοκαίρι

Τώρα το καλοκαίρι είναι πραγματικό μαρτύριο να μπαίνετε μέσα στο αμάξι που έχετε αφήσει στον ήλιο. Η ζέστη είναι αφόρητη και πολλές φορές, μάλιστα, η θερμοκρασία που αναπτύσσεται μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου υπερβαίνει τους 55 βαθμούς. Ο ηλεκτρικός ανεμιστήρας αυτοκινήτου είναι η τέλεια οικονομική λύση που θα προστατεύσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από τις […]

Summer-Car-Prep

Τώρα το καλοκαίρι είναι πραγματικό μαρτύριο να μπαίνετε μέσα στο αμάξι που έχετε αφήσει στον ήλιο. Η ζέστη είναι αφόρητη και πολλές φορές, μάλιστα, η θερμοκρασία που αναπτύσσεται μέσα στο σαλόνι του αυτοκινήτου υπερβαίνει τους 55 βαθμούς.

Ο ηλεκτρικός ανεμιστήρας αυτοκινήτου είναι η τέλεια οικονομική λύση που θα προστατεύσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από τις βλάβες που του προκαλούν οι υψηλές θερμοκρασίες.

Το Autocool θα σας σώσει. Πρόκειται για ένα έξυπνο gadget που τοποθετείται πανεύκολα στο αυτοκίνητο και πλέον δεν θα υποφέρετε όταν πρέπει να μπείτε στο όχημα.

thehomeissue_autocool01-288x227@2x

Ο ηλεκτρικός ανεμιστήρας που τοποθετείται στο τζάμι και βγάζει προς τα έξω τον ζεστό αέρα κατά τους θερινούς μήνες, κοστίζει γύρω στα 12 ευρώ και δεν χρειάζεται μπαταρίες αφού λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια.

Η ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο μειώνεται κατά 40% κι έτσι ακόμα και αν αφήσετε το αυτοκίνητο σας κάτω από τον καυτό ήλιο η εσωτερική του θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ καλά επίπεδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις