Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζολί- Πιτ πάγωσαν το διαζύγιο και οι φήμες για τη μεγάλη επανασύνδεση φουντώνουν
LIFESTYLE

Τζολί- Πιτ πάγωσαν το διαζύγιο και οι φήμες για τη μεγάλη επανασύνδεση φουντώνουν

Οργιάζουν οι φήμες για πιθανή επανασύνδεση  Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, καθώς πάγωσαν τις διαδικασίες του διαζυγίου. Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το περιοδικό «US Weekly», που έγραψε πως οι δυο σταρ αποφάσισαν να παγώσουν τις διαδικασίες διαζυγίου, καθώς η 42χρονη ηθοποιός φέρεται να το ξανασκέφτεται. «Το διαζύγιο ακυρώνεται» αναφέρει πηγή στο περιοδικό, και […]

U.S. actors Brad Pitt and his partner Angelina Jolie pose for photographers on the red carpet at the German premiere of the movie "The Curious Case of Benjamin Button" in Berlin January 19, 2009. REUTERS/Hannibal Hanschke/File Photo     TPX IMAGES OF THE DAY

Οργιάζουν οι φήμες για πιθανή επανασύνδεση  Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, καθώς πάγωσαν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το περιοδικό «US Weekly», που έγραψε πως οι δυο σταρ αποφάσισαν να παγώσουν τις διαδικασίες διαζυγίου, καθώς η 42χρονη ηθοποιός φέρεται να το ξανασκέφτεται.

«Το διαζύγιο ακυρώνεται» αναφέρει πηγή στο περιοδικό, και προσθέτει: «Δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια για να το προχωρήσουν εδώ και αρκετούς μήνες και κανείς δεν πιστεύει ότι θα το κάνουν ποτέ».

Η προσπάθεια του Πιτ να βελτιωθεί και να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, κάτι που είχε αποκαλύψει o 53χρονος σε συνέντευξη στο περιοδικό GQ, πιθανόν, αναφέρεται να παίζει μεγάλο ρόλο στις σκέψεις για επανασύνδεση.

«Δεν θυμάμαι μία ημέρα από τότε που τελείωσα το κολέγιο που δεν ήμουν πιωμένος ή μαστουρωμένος ή κάτι. Και κάποια στιγμή καταλαβαίνεις πως πολλά από αυτά, τα τσιγάρα ας πούμε, λειτουργούν σαν ηρεμιστικά. Και πως τρέχεις μακριά από τα συναισθήματα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, διαβεβαιώνοντας πως πλέον έχει ξεμπερδέψει με όλα αυτά.

2135

Από την άλλη το «Entertainment Weekly» που επικαλείται πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον των δύο ηθοποιών, γράφει πως δεν πρόκειται ακριβώς για «πάγωμα» του διαζυγίου αλλά περισσότερο για μία προσωρινή διακοπή καθώς τόσο η Τζολί όσο και ο Πιτ αποφάσισαν να δώσουν προτεραιότητα στα παιδιά τους.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα, τονίζει το EW, ότι πρόκειται για επανασύνδεση.   Η ίδια πηγή προσθέτει ότι πλέον δεν υπάρχει έχθρα μεταξύ τους, σημειώνοντας ότι και οι δύο έχουν επιδείξει μεγάλη ανωτερότητα το τελευταίο διάστημα λόγω των παιδιών τους.   Πόσο πιθανή είναι όμως μία επανασύνδεση; «Δεν βρίσκεται κάτι τέτοιο στα σκαριά», λέει η πηγή στο EW, όσο για την μεγάλη καθυστέρηση στο διαζύγιο, ξεκαθαρίζει: «αυτά τα πράγματα παίρνουν χρόνο και αυτή τη στιγμή και οι δυο εστιάζουν στα παιδιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις