Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έχασε τα πόδια της και το ένα χέρι, από τσίμπημα εντόμου!
ΚΟΣΜΟΣ

Έχασε τα πόδια της και το ένα χέρι, από τσίμπημα εντόμου!

Μια γυναίκα έχασε τα δυο της πόδια και το αριστερό της χέρι, έπειτα από τσίμπημα εντόμου στην Κολωνία της Γερμανίας. Όλα έγιναν, την στιγμή που η 43χρονη Σόνια Κούγιας, καθαρίστρια στο επάγγελμα, έβγαλε έξω τα σκουπίδια και ένιωσε πως κάτι την τσίμπησε στο χέρι. «Αντιλήφθηκα αμέσως ένα εξόγκωμα. Μετά ζαλίστηκα, άρχισα να κρυώνω και να πονάω. Συνάδελφος κάλεσε ασθενοφόρο» δήλωσε η ίδια στην Express. Αμέσως […]

aet5uj7tikur-666x399

Μια γυναίκα έχασε τα δυο της πόδια και το αριστερό της χέρι, έπειτα από τσίμπημα εντόμου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Όλα έγιναν, την στιγμή που η 43χρονη Σόνια Κούγιας, καθαρίστρια στο επάγγελμα, έβγαλε έξω τα σκουπίδια και ένιωσε πως κάτι την τσίμπησε στο χέρι.

«Αντιλήφθηκα αμέσως ένα εξόγκωμα. Μετά ζαλίστηκα, άρχισα να κρυώνω και να πονάω. Συνάδελφος κάλεσε ασθενοφόρο» δήλωσε η ίδια στην Express.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Φρέχεν και μετά από την εξέταση ο γιατρός της επέτρεψε να φύγει.

Ο σύζυγός της, Άντι, ανησύχησε όταν όπως είπε, την είδε να κάνει εμετούς σε χάλια κατάσταση και έτσι πήγαν ξανά στο νοσοκομείο όπου και έπεσε σε κώμα.

Όπως διαπιστώθηκε, το τσίμπημα του εντόμου οδήγησε σε μόλυνση με στρεπτόκοκκο και η κατάσταση επιδεινώθηκε, οδηγώντας σε σήψη.

«Μπορούσες να δεις ότι τα μέλη της πέθαιναν, τα χέρια και τα πόδια της μαύριζαν» είπε ο σύζυγός της. Εν τέλει, η ζωή της σώθηκε, αλλά χρειάστηκε να ακρωτηριαστούν τα πόδια της και το αριστερό της χέρι.

«Αν έχεις περίεργα συμπτώματα, πρέπει να πας κατευθείαν σε γιατρό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι μπορούσε να συμβεί. Το αποδέχτηκα γρήγορα, και σκέφτηκα πως “επέζησα, είμαι ακόμα εδώ. Έμαθα πώς να εκτιμώ τη ζωή ξανά» είπε η ίδια.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις