Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτο: Δίνουν μεροκάματο σε όποιον φιλοξενεί τις “άτακτες” αδέσποτες κατσίκες!
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Δίνουν μεροκάματο σε όποιον φιλοξενεί τις “άτακτες” αδέσποτες κατσίκες!

Σοβαρές διαστάσεις έχει πάρει πλέον το πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα, που δημιουργούν καταστροφές σε καλλιέργειες, αλλά ως τώρα δεν υπήρχε τρόπος να προστατευτούν οι ιδιοκτήτες χωραφιών. Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν η πλήρης καταστροφή των αμπελιών ενός ιδιοκτήτη από την Παφυλίδα που είδε τις καλλιέργειές του να γίνονται «θύμα» ενός ανεξέλεγκτου κοπαδιού. Απευθυνόμενος […]

goat-simulator-epic-trailer

Σοβαρές διαστάσεις έχει πάρει πλέον το πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα, που δημιουργούν καταστροφές σε καλλιέργειες, αλλά ως τώρα δεν υπήρχε τρόπος να προστατευτούν οι ιδιοκτήτες χωραφιών.

Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν η πλήρης καταστροφή των αμπελιών ενός ιδιοκτήτη από την Παφυλίδα που είδε τις καλλιέργειές του να γίνονται «θύμα» ενός ανεξέλεγκτου κοπαδιού.

Απευθυνόμενος στον Δήμο, που έχει και την αρμοδιότητα του περιορισμού των ζώων, ζήτησε την προστασία της περιουσίας του.

Ο Δήμος δεν διέθετε όμως σημείο φιλοξενίας τους και έτσι το πρόβλημα απασχόλησε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, που μετά από την πρόθεση του ιδιοκτήτη να περιορίσει με ίδια μέσα τα ζώα, προχώρησε στην ενεργοποίηση σύμβασης με Χιώτη κτηνοτρόφο με σκοπό τη φιλοξενία τους στη στάνη του.

Το αντίτιμο για κάθε ημέρα φιλοξενίας ενός ζώου φθάνει τα 10 ευρώ, με τον Δήμο να σπεύδει να εγκρίνει συνολική πίστωση 1.000 ευρώ. Τα ζώα μετά την παρέλευση ενός μήνα μπορούν να εκποιηθούν με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις