Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η τέλεια “κατασκευή” για να μην σας χαλάνε οι μύγες τη διάθεση όταν τρώτε!
PLUS

Η τέλεια “κατασκευή” για να μην σας χαλάνε οι μύγες τη διάθεση όταν τρώτε!

Η τέλεια «κατασκευή» για να παγιδεύσετε τις μύγες και να γλιτώσετε από την ενοχλητική τους παρουσία όταν είστε στο τραπέζι. Θα χρειαστείτε ένα μισοτελειωμένο μπουκάλι μηλόξυδου. Αφαιρέστε το καπάκι από το μπουκάλι και κλείστε το με σελοτέιπ. Στη συνέχεια, ανοίξτε μια μικρή τρύπα κάπου στη μέση του μπουκαλιού . Οι μύγες δεν μπορούν να αντισταθούν στη μυρωδιά […]

friends-eating-lunch

Η τέλεια «κατασκευή» για να παγιδεύσετε τις μύγες και να γλιτώσετε από την ενοχλητική τους παρουσία όταν είστε στο τραπέζι.

Θα χρειαστείτε ένα μισοτελειωμένο μπουκάλι μηλόξυδου. Αφαιρέστε το καπάκι από το μπουκάλι και κλείστε το με σελοτέιπ. Στη συνέχεια, ανοίξτε μια μικρή τρύπα κάπου στη μέση του μπουκαλιού .

Οι μύγες δεν μπορούν να αντισταθούν στη μυρωδιά από το ξύδι, έτσι θα μπουν μέσα στο μπουκάλι, χωρίς όμως να μπορούν να ξεφύγουν από αυτό.

Μια δραστική «σπιτική παραδοσιακή συνταγή» συνδυάζει τρία υλικά: Γάλα, ζάχαρη και πιπέρι.

Σε ένα βαθύ τηγάνι, ρίξτε μισό μπουκάλι γάλα, 100 γρ. ζάχρης και 20 γρ. πιπέρι και αφήστε το μίγμα να βράσει για 10 λεπτά. Ρίξτε το σε ένα μπολάκι ή βαθύ πιάτο. Κάθε φορά που μια μύγα θα πλησιάζει, θα καταλήγει μέσα σε αυτό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις