Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οργιάζουν οι φήμες: Η πανέμορφη μπαλαρίνα που χώρισε Αμπράμοβιτς – Ζούκοβα (pics)
LIFESTYLE

Οργιάζουν οι φήμες: Η πανέμορφη μπαλαρίνα που χώρισε Αμπράμοβιτς – Ζούκοβα (pics)

Με τα «μούτρα» έχουν πέσει τα ξένα ΜΜΕ στο διαζύγιο του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς από τη Ντάσα Ζούκοβα, αναζητώντας μανιωδώς την αιτία που το ζευγάρι έφτασε εκεί. Οι δυο τους, που έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται: «θα παραμείνουμε φίλοι, γονείς και συνεργάτες». «Μετά από 10 χρόνια που είμαστε […]

ImageHandler

Με τα «μούτρα» έχουν πέσει τα ξένα ΜΜΕ στο διαζύγιο του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ρομάν Αμπράμοβιτς από τη Ντάσα Ζούκοβα, αναζητώντας μανιωδώς την αιτία που το ζευγάρι έφτασε εκεί.

Οι δυο τους, που έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται: «θα παραμείνουμε φίλοι, γονείς και συνεργάτες».

«Μετά από 10 χρόνια που είμαστε μαζί, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, αλλά παραμένουμε στενοί φίλοι, γονείς και συνεταίροι στα πρότζεκτ που έχουμε αναπτύξει μαζί. Δεσμευόμαστε να μεγαλώσουμε μαζί τα δύο παιδιά μας. Επίσης, συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Μόσχα και του Πολιτιστικού Κέντρου στην Αγία Πετρούπολη», ήταν η λιτή ανακοίνωση τους.

abram-zhuk-3

Ωστόσο τα ξένα μέσα καταλήγουν στην ύπαρξη τρίτου προσώπου, που έκανε τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Tσέλσι να χωρίζει από την επί 10 χρόνια 36χρονη σύζυγό του.

Diana_1 diana-vishneva-on-the-edge-portrait

Η εμφάνιση μιας Ρωσίδας μπαλαρίνας στο πρώτο ματς της αγγλικής ομάδας για τη νέα σεζόν έδωσε την αφορμή που έψαχναν τα περιοδικά. Ο λόγος για τη Ντιάνα Βισνέβα, 41 ετών, που εθεάθη να προσέρχεται στο Γουέμπλεϊ την περασμένη Κυριακή με κασκόλ των «μπλε», για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Αρσεναλ, για το Κομιούνιτι Σιλντ.

Η διάσημη χορεύτρια έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τον Αμπράμοβιτς με τα μέσα να επιμένουν πως διατηρούν δεσμό, όμως το περιβάλλον του 50χρονου μεγιστάνα τις είχε διαψεύσει.

Η Βισνέβα, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λονδίνο συμμετέχοντας στην παράσταση «Αννα Καρένινα» με το φημισμένο Μπαλέτο Μαρίνσκι, πόσταρε φωτογραφίες της από το ματς της Τσέλσι με την Άρσεναλ:

vishneva vishneva1

Ο στενός κύκλος του Αμπράμοβιτς, πάντως, χαρακτήρισε ως «ανοησίες» τα περί σχέσης, λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη των ισχυρισμών ότι ο Ρώσος κροίσος και η μπαλαρίνα είναι ζευγάρι.

Παρόλα αυτά, οι φήμες έχουν οργιάσει…

“how handsome and kind he is…” Giselle #giselle #mariinsky #mathieuganio

A post shared by Diana Vishneva (@dianavishneva) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις