Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μαρίνα Ζέας: Στο στόχαστρο διαρρηκτών η θαλαμηγός του σεΐχη του Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρίνα Ζέας: Στο στόχαστρο διαρρηκτών η θαλαμηγός του σεΐχη του Κατάρ

Του Πέτρου Καρσιώτη Κινηματογραφικές σκηνές ξετυλίχθηκαν στη μαρίνα Ζέας, όταν νεαρός, αραβικής καταγωγής, ανέβηκε στην ελλιμενισμένη θαλαμηγό του σεΐχη του Κατάρ Χαμάντ Αλ Θάνι και επιχείρησε να τη διαρρήξει! Τον επίδοξο… ποντικό της θαλαμηγού, αντελήφθησαν λιμενικοί που περιπολούσαν, εξ αιτίας των πολλών κρουσμάτων διαρρήξεων πολυτελών σκαφών στη Μαρίνα Ζέας. Μόλις τους αντελήφθη ο νεαρός Άραβας, […]

al1-768x496

Του Πέτρου Καρσιώτη

Κινηματογραφικές σκηνές ξετυλίχθηκαν στη μαρίνα Ζέας, όταν νεαρός, αραβικής καταγωγής, ανέβηκε στην ελλιμενισμένη θαλαμηγό του σεΐχη του Κατάρ Χαμάντ Αλ Θάνι και επιχείρησε να τη διαρρήξει!

Τον επίδοξο… ποντικό της θαλαμηγού, αντελήφθησαν λιμενικοί που περιπολούσαν, εξ αιτίας των πολλών κρουσμάτων διαρρήξεων πολυτελών σκαφών στη Μαρίνα Ζέας.

Μόλις τους αντελήφθη ο νεαρός Άραβας, ρίχτηκε στη… θάλασσα.

Οι λιμενικοί τον πλησίασαν με ένα σκαφάκι

Οι λιμενικοί με ένα σκαφάκι τον πλησίασαν και τον… περισυνέλεξαν για να τον οδηγήσουν στο κεντρικό λιμεναρχείο λίγο πριν καταφέρει να διαρρήξει την πόρτα της θαλαμηγού και να βρεθεί στο εσωτερικό της.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 23χρονος είχε διαρρήξει άλλες δύο θαλαμηγούς, αφαιρώντας χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Τα μεταβίβαζε σε άλλο συνεργό του ο οποίος τα πουλούσε στην περιοχή του κέντρου.

78-2

Απουσίαζαν οι άντρες της ασφάλειας του σεΐχη την ώρα της διάρρηξης

Την ώρα της απόπειρας διάρρηξης, απουσίαζαν από τη θαλαμηγό οι τέσσερις άνδρες της ασφαλείας του σεΐχη του Κατάρ κι έτσι βρήκε την ευκαιρία ο 23χρονος να ανέβει στο σκάφος χωρίς να τον εμποδίσει αρχικά κανείς.

Είναι αγκυροβολημένη επειδή είναι… αργή!

Η θαλαμηγός «Al Mirqab iii», κατά πληροφορίες, βρίσκεται ελλιμενισμένη στη Μαρίνα Ζέας τρία χρόνια τώρα, αλλά δεν πολυχρησιμοποιείται από την οικογένεια γιατί ο σεΐχης τη θεωρεί… αργή!

Με το μεγαλύτερο σκάφος για διακοπές στη Σκιάθο

Έτσι, στα τέλη Ιουλίου βρέθηκε να απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σκιάθο με το μεγαλύτερο σκάφος του, που είναι ένα από τα ακριβότερα και εντυπωσιακότερα σκάφη του κόσμου.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις