Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τελικός ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με…Κριστιάνο Ρονάλντο και Σαββίδη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τελικός ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με…Κριστιάνο Ρονάλντο και Σαββίδη

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Απόψε στις 21:45, η κάτοχος του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, θα αναμετρηθεί με την κάτοχο του Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ματς, θα διεξαχθεί στα Σκόπια και συγκεκριμένα στην «Αρένα Φίλιππος Β’». Η Ρεάλ, θα έχει στη διάθεσή της όλα της τα “αστέρια”, συμπεριλαμβανομένου και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος, […]

CR7

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Απόψε στις 21:45, η κάτοχος του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, θα αναμετρηθεί με την κάτοχο του Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ματς, θα διεξαχθεί στα Σκόπια και συγκεκριμένα στην «Αρένα Φίλιππος Β’».

Η Ρεάλ, θα έχει στη διάθεσή της όλα της τα “αστέρια”, συμπεριλαμβανομένου και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος, είχε ειδική άδεια ξεκούρασης λόγω του Confederations Cup, αλλά και της γέννησης των παιδιών του.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο τελικός του ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ, αποτελεί ευκαιρία για τον Ζοζέ Μουρίνιο να δοκιμάσει την ομάδα του με τα νέα αποκτήματα, απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

MOU

Στο γήπεδο, αναμένεται να βρεθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ώστε να παρακολουθήσει την σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

σαββιδης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις