Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έκανε όπισθεν και σκότωσε την έγκυο γυναίκα του
ΕΛΛΑΔΑ

Έκανε όπισθεν και σκότωσε την έγκυο γυναίκα του

του Πέτρου Καρσιώτη Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην αστυνομία της Χαλκίδας ο αρραβωνιαστικός της 31χρονης εγκύου που έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ καθόταν σε μια καρέκλα στο σπίτι τους στην περιοχή  Έξω Παναγίτσα. «Πρόκειται για ατύχημα», είπε. «Η Μαρία, που ήταν έξι μηνών έγκυος, καθόταν σε μια καρέκλα στην είσοδο του χώρου που […]

4194956

του Πέτρου Καρσιώτη

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην αστυνομία της Χαλκίδας ο αρραβωνιαστικός της 31χρονης εγκύου που έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ καθόταν σε μια καρέκλα στο σπίτι τους στην περιοχή  Έξω Παναγίτσα.

«Πρόκειται για ατύχημα», είπε. «Η Μαρία, που ήταν έξι μηνών έγκυος, καθόταν σε μια καρέκλα στην είσοδο του χώρου που παρκάρω το αυτοκίνητο. Έκανα όπισθεν και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου ακούμπησε την καρέκλα ωθώντας την προς τα πίσω. Η Μαρία έπεσε από την καρέκλα και αμέσως τη μετέφερα στο νοσοκομείο, όπου όμως άφησε την τελευταία της πνοή».

Είναι πράγματι ανείπωτη η τραγωδία που γράφτηκε και η οποία κατέληξε στο θάνατο τόσο της εγκύου όσο και του εμβρύου που κυοφορούσε. Η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής από τους υπευθύνους του νοσοκομείου ότι είχε υποκύψει στα τραύματά της η 31χρονη έγκυος, μετά από πτώση από καρέκλα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι επισκέφθηκαν το σημείο του τραγικού συμβάντος για να κάνουν την αναγκαία αυτοψία. Δηλαδή για το πώς ο οδηγός σύμφωνα με αυτά που είπε κινήθηκε με την όπισθεν στην πυλωτή και παρέσυρε με την καρότσα του οχήματος την έγκυο με την καρέκλα. Η υπόθεση ερευνάται λεπτομερώς από τις αστυνομικές αρχές που αναμένουν και το πόρισμα του ιατροδικαστή για το πώς ακριβώς προήλθε ο θάνατος της 31χρονης εγκύου.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις