Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σουγιά πέταξαν οι οπαδοί στο Σούπερ Καπ της Τουρκίας! (VID)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σουγιά πέταξαν οι οπαδοί στο Σούπερ Καπ της Τουρκίας! (VID)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση Μπεσίκτας – Κόνιασπορ. Ο αγώνας, διεκόπη αρκετές φορές λόγω των εντάσεων, ενώ ένας φίλαθλος, μάλιστα, κατάφερε να φτάσει στο στίβο του γηπέδου με τους υπαλλήλους ασφαλείας να καταφέρνουν να τον συγκρατήσουν. Κάποιος από το πλήθος, πέταξε ένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο απεδείχθη πως ήταν […]

knife

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση Μπεσίκτας – Κόνιασπορ.

Ο αγώνας, διεκόπη αρκετές φορές λόγω των εντάσεων, ενώ ένας φίλαθλος, μάλιστα, κατάφερε να φτάσει στο στίβο του γηπέδου με τους υπαλλήλους ασφαλείας να καταφέρνουν να τον συγκρατήσουν.

Κάποιος από το πλήθος, πέταξε ένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο απεδείχθη πως ήταν σουγιάς, όταν αυτό κατέληξε στα χέρια του Κουαρέσμα που το σήκωσε από το χορτάρι.

Μάλιστα, τον χειρίστηκε με “μαεστρικό” τρόπο πριν τον στρέψει με τη μύτη προς τον διαιτητή ώστε να του υποδείξει την σοβαρότητα της κατάστασης.

Για την ιστορία, το τρόπαιο κατέληξε στην Κόνιασπορ, της οποίας η φίλαθλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την επιτυχία αυτή με τους ποδοσφαιριστές.

https://www.youtube.com/watch?v=sHM_5Srxqkc

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις