Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πυροβόλησε αρμαντίλλο, όμως μία από τις σφαίρες τον βρήκε στο πρόσωπο (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβόλησε αρμαντίλλο, όμως μία από τις σφαίρες τον βρήκε στο πρόσωπο (vid)

Άνδρας στο Τέξας θέλησε να εξασκήσει το σημάδι του σε ένα αρμαντίλλο, δεν γνώριζε ωστόσο πως εκείνο είναι αλεξίσφαιρο. Όπως αναφέρει το αστυνομικό τμήμα της περιφέρειας του Κας, ο άνδρας εντόπισε το μικρό ζωάκι στην αυλή του το μεσημέρι της Πέμπτης και θέλησε να το σκοτώσει. Πήρε λοιπόν το ρεβόλβερ του και πυροβόλησε τρεις φορές […]

153b07b7757b8e43ce6f171eb76ccd0c

Άνδρας στο Τέξας θέλησε να εξασκήσει το σημάδι του σε ένα αρμαντίλλο, δεν γνώριζε ωστόσο πως εκείνο είναι αλεξίσφαιρο.

Όπως αναφέρει το αστυνομικό τμήμα της περιφέρειας του Κας, ο άνδρας εντόπισε το μικρό ζωάκι στην αυλή του το μεσημέρι της Πέμπτης και θέλησε να το σκοτώσει.

Πήρε λοιπόν το ρεβόλβερ του και πυροβόλησε τρεις φορές προς το αρμαντίλλο.

Μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε στο σκληρό κέλυφος που περιβάλλει το σώμα του ζώο και βρήκε τον θηρευτή στο σαγόνι. Ο άνδρας μεταφέρθηκε από αέρος στην πλησιέστερη πόλη Τεξαρκάνα όπου έλαβε ιατρική φροντίδα.

Όσο για το μικρό ζωάκι, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν επέζησε της αναίτιας επίθεσης, όμως δεν βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού.

Τα αρμαντίλλο είναι μικρά θηλαστικά της οικογένειας Δασυποδίδες. Είναι γνωστά επειδή το σώμα τους καλύπτεται από οστεώδες κέλυφος, και η ίδια η ονομασία τους σημαίνει στα ισπανικά «μικρό θωρακισμένο» και προφέρεται Αρμαδίγιο.

Υπάρχουν πολλά είδη αρμαντίλλο, και κάποια από αυτά διακρίνονται από τον αριθμό των ζωνών στην «πανοπλία» τους. Όλα τα είδη αρμαντίλλο είναι ιθαγενή στην Αμερική, όπου κατοικούν σε διάφορα είδη περιβάλλοντος.

Αν και εντελώς άκακα, αποτελούν «κόκκινο πανί» για πολλούς ανθρώπους στο Τέξας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις