Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας! Άντρας προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο μικρά παιδιά!
ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας! Άντρας προσπάθησε να ασελγήσει σε δύο μικρά παιδιά!

Σχεδόν επ’ αυτοφώρω συνελήφθη χθες το βράδυ 45χρονος Ελληνογερμανός σάτυρος, ενώ ετοιμαζόταν να ασελγήσει  σε δύο μικρά αγόρια στο κέντρο της Αθήνας. Oι περαστικοί, στη στοά επί της οδού Νικηταρά 10,  παρατήρησαν ότι ο 45χρονος κρατούσε  από το χέρι δυο αγόρια, ηλικίας  5-6 ετών το πρώτο και  10 ετών το δεύτερο. Κάποια στιγμή, ο άντρας κατέβασε τα ρούχα […]

peripolika-650-800x547

Σχεδόν επ’ αυτοφώρω συνελήφθη χθες το βράδυ 45χρονος Ελληνογερμανός σάτυρος, ενώ ετοιμαζόταν να ασελγήσει  σε δύο μικρά αγόρια στο κέντρο της Αθήνας.

Oι περαστικοί, στη στοά επί της οδού Νικηταρά 10,  παρατήρησαν ότι ο 45χρονος κρατούσε  από το χέρι δυο αγόρια, ηλικίας  5-6 ετών το πρώτο και  10 ετών το δεύτερο.

Κάποια στιγμή, ο άντρας κατέβασε τα ρούχα στο πρώτο αγοράκι και άρχισε να το χαϊδεύει, προκαλώντας την αντίδραση των περίοικων,  οι οποίοι έβαλαν τις φωνές και άρχισαν να τον καταδιώκουν όταν προσπάθησε  να διαφύγει.

Κατά την προσπάθεια του να ξεφύγει, πέταξε χαρτονόμισμα των 20 ευρώ σε όσους τους καταδίωκαν, μήπως και τους σταματήσει.

Τελικά,  ο 45χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία.

Τα δύο μικρά παιδιά που εξαφανίσθηκαν μετά την καταδίωξη και τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλβανικής καταγωγής,  δεν έχουν εντοπιστεί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις