Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Αυτή είναι η σύμβαση που υπέγραψε ο Αγγελόπουλος με το κανάλι
LIFESTYLE

Survivor: Αυτή είναι η σύμβαση που υπέγραψε ο Αγγελόπουλος με το κανάλι

Με το ποσό των 500 ευρώ τον μήνα περίπου αμειβόταν ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος. Πριν φτάσει στον Άγιο Δομίνικο, ο Ντάνος πήρε στα χέρια του το οκτασέλιδο έγγραφο που περιείχε όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής του στο παιχνίδι. Το έγγραφο φέρνει στο φως το Secret: «Για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα […]

kai-twra-ti-tha-kanoume-xwris-to-survivor.w_hr

Με το ποσό των 500 ευρώ τον μήνα περίπου αμειβόταν ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος. Πριν φτάσει στον Άγιο Δομίνικο, ο Ντάνος πήρε στα χέρια του το οκτασέλιδο έγγραφο που περιείχε όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής του στο παιχνίδι.

Το έγγραφο φέρνει στο φως το Secret:

«Για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά τον χρόνο παραγωγής, ο συμμετέχων θα λαμβάνει αμοιβή από την Acun Medya το μεικτό ποσό των πεντακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (595.24) υπογράφοντας και την αντίστοιχη σύμβαση πρόσληψης. Επί του ανωτέρου ποσού θα γίνονται από την Acun Medya όλες οι τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις φόρων, πάσης φύσεως εισφορών κ.λ.π. και ως εκ τούτου το καθαρό ποσό θα συνίσταται σε πεντακόσια (500) ευρώ τον μήνα, τα οποία θα καταβάλλονται στον υπ’ αρ… τραπεζικό λογαριασμό του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση αποχώρησής του πριν από τη συμπλήρωση του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, η αμοιβή του θα καταβληθεί με αναλογία ανά εβδομάδα».

symvolaio

Όπως προκύπτει από το συμφωνητικό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έφυγε από το παιχνίδι με τα 100,000 ευρώ, αλλά θα περιμένει για λίγο. «Ρητά συνομολογείται μεταξύ των συμβαλλόμενων στο παρόν ότι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού θα καταβληθεί στον συμμετέχοντα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο πρόγραμμα του οποίου πρόκειται να ενταχθεί η τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος».

Το μεγάλο έπαθλο του συμμετέχοντα σε περίπτωση που αυτός αναδειχθεί ο νικητής ορίζεται σε 100.000 ευρώ μεικτά και θα του καταβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έξι μήνες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος, ξεκαθαρίζει η εταιρεία παραγωγής στο έγγραφο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις