Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ντόρτμουντ και Μπάγερν πέφτουν στη μάχη για το γερμανικό Super Cup
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντόρτμουντ και Μπάγερν πέφτουν στη μάχη για το γερμανικό Super Cup

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η κυπελλούχος Μπορούσια Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου απόψε στις 21:30. Ο νικητής, θα σηκώσει την πρώτη κούπα της χρονιάς στη Γερμανία. Πέντε κατακτήσεις έχει η κάθε ομάδα, κι έτσι όποιος κερδίσει θα γίνει ο πολυνίκης του θεσμού. Ο νέος προπονητής της Ντόρτμουντ, Πέτερ Μπος, δεν μπορεί να […]

sc2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η κυπελλούχος Μπορούσια Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου απόψε στις 21:30. Ο νικητής, θα σηκώσει την πρώτη κούπα της χρονιάς στη Γερμανία.

Πέντε κατακτήσεις έχει η κάθε ομάδα, κι έτσι όποιος κερδίσει θα γίνει ο πολυνίκης του θεσμού.

Ο νέος προπονητής της Ντόρτμουντ, Πέτερ Μπος, δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Γκερέιρο, Ντουρμ, Παρκ, Σμέλτσερ, Μορ, Ρόις, Βάιγκλ και Σίρλε.

Από την άλλη μεριά, πολλά προβλήματα έχει και ο Κάρλο Αντσελότι, του οποίου η ομάδα απογοήτευσε στα φιλικά προετοιμασίας. Νόιερ, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Ρόμπεν, Τιάγκο και Χάμες δεν θα μπορούν να ενισχύσουν τους Βαυαρούς.

Πιθανές συνθέσεις:

Ντόρτμουντ (Μπος): Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Ζαγκαντού, Σαχίν, Κάστρο, Γκέτσε, Ντεμπελέ, Πούλισιτς, Ομπαμεγιάνγκ.

Μπάγερν (Αντσελότι): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μαρτίνεθ, Χούμελς, Ραφίνια, Βιδάλ, Τολισό, Κομάν, Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις