Χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς ο Βαβρίνκα!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς ο Βαβρίνκα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο νικητής του αμερικανικού όπεν, Στάνισλας Βαβρίνκα, δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Νέα Υόρκη στα τέλη του Αυγούστου. Θα επιστρέψει στην ενεργό δράση το 2018. Ο 32χρονος, ανακοίνωσε μέσω Facebook πως έκανε χειρουργείο στο γόνατο. Τον προηγούμενο μήνα, ο Ελβετός πονούσε και χρειαζόταν πάγο, την ίδια […]

05.08.2017 | 11:04

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο νικητής του αμερικανικού όπεν, Στάνισλας Βαβρίνκα, δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Νέα Υόρκη στα τέλη του Αυγούστου.

Θα επιστρέψει στην ενεργό δράση το 2018.

Ο 32χρονος, ανακοίνωσε μέσω Facebook πως έκανε χειρουργείο στο γόνατο.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Ελβετός πονούσε και χρειαζόταν πάγο, την ίδια ώρα που αποκλειόταν από τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ στον α’ γύρο του Γουίμπλεντον.

«Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω πως ύστερα από συζήτηση με την ομάδα και τον γιατρό μου, έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό μου. Ήταν η μόνη λύση ώστε να είμαι ικανός να αγωνίζομαι σε κορυφαίο επίπεδο για πολλά ακόμη χρόνια.

Είναι προφανώς πολύ απογοητευτικό, αλλά  ήδη κοιτάω μπροστά και σχεδιάζω την αποκατάστασή μου. Αγαπώ το άθλημα και θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν και να παίξω για πολλά χρόνια. Θέλω επίσης να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία αυτή και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μου για τα πολλά μηνύματα στήριξης που μου έστειλαν τις τελευταίες δύο μέρες. Θα σας δω όλους το 2018!»

Exit mobile version