Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Απίστευτο… Ιερέας συνελήφθη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο… Ιερέας συνελήφθη για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης!

Του Πέτρου Καρσιώτη Έγινε κι αυτό. Ιερέας σε χωριό της Μεσσαράς του Ηρακλείου της Κρήτης, συνελήφθη για κατοχή ποσότητας ινδικής κάνναβης και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης! Συγκεκριμένα, ο 49χρονος ιερωμένος, συνελήφθη στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί μετά από έρευνα, βρήκαν και κατέσχεσαν 95 γραμμάρια κάνναβης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ιερέας καλλιεργούσε επίσης και τουλάχιστον […]

papas-1800

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έγινε κι αυτό.

Ιερέας σε χωριό της Μεσσαράς του Ηρακλείου της Κρήτης, συνελήφθη για κατοχή ποσότητας ινδικής κάνναβης και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης!

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος ιερωμένος, συνελήφθη στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί μετά από έρευνα, βρήκαν και κατέσχεσαν 95 γραμμάρια κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ιερέας καλλιεργούσε επίσης και τουλάχιστον δύο δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία οι αστυνομικοί… ξερίζωσαν.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε την ποσότητα κάνναβης για προσωπική του χρήση.
Ενώ οι κάτοικοι της περιοχής της Μεσσαράς παρακολουθούσαν με κομένη την ανάσα τις εξελίξεις, ο ιερέας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος , μάλιστα, για διακίνηση ναρκωτικών από μη τοξικομανή υπό τη μορφή της κατοχής και καλλιέργειας, χρήση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση από μη τοξικομανή και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Αναμένεται η απολογία του ενώπιον του ανακριτή ενώ θέση αναμένεται να πάρει και η Μητρόπολη στην οποία ανήκει.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις