Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οχτάχρονο κοριτσάκι έκανε ό,τι είδε στο youtube και πέθανε
ΚΟΣΜΟΣ

Οχτάχρονο κοριτσάκι έκανε ό,τι είδε στο youtube και πέθανε

Το κακό που μπορεί να κάνει το διαδίκτυο, κυρίως όταν το χειρίζονται μικρά κορίτσια, είναι ανυπολόγιστο. Μια 8χρονη ήπιε βραστό νερό με καλαμάκι όπως είδε σε video στο διαδίκτυο και τραυματίστηκε σοβαρά. Όλα άρχισαν όταν ο αδερφός της που είδε το video στο YouTube, την φώναξε στο σπίτι τους στη Φλόριντα και την προκάλεσε. Τα […]

ImageHandler (2)

Το κακό που μπορεί να κάνει το διαδίκτυο, κυρίως όταν το χειρίζονται μικρά κορίτσια, είναι ανυπολόγιστο.

Μια 8χρονη ήπιε βραστό νερό με καλαμάκι όπως είδε σε video στο διαδίκτυο και τραυματίστηκε σοβαρά. Όλα άρχισαν όταν ο αδερφός της που είδε το video στο YouTube, την φώναξε στο σπίτι τους στη Φλόριντα και την προκάλεσε.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα υπολόγιζαν τα δύο μικρά παιδιά καθώς η Ki’ari με το που κατάπιε τις πρώτες γουλιές τραυματίστηκε σοβαρά στην τραχεία.

Τότε υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση και τραχειοστομία που σύμφωνα με τη μητέρα της προκάλεσε στην 8χρονη δυσκολία στην αναπνοή και την ομιλία.

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής η άτυχη Ki’ari είπε στον φίλο της μητέρας της, η οποία βρισκόταν σε ένα σούπερ μάρκετ, ότι είχε δυσκολία στην αναπνοή.

Οι Αρχές επενέβησαν αμέσως, όμως το κοριτσάκι δεν κατάφερε να ζήσει.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις