Τραγική ιστορία στη Λάρισα: Καρκινοπαθής παρακαλούσε να τον κρατήσουν ζωντανό, για να σωθεί η γυναίκα του (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική ιστορία στη Λάρισα: Καρκινοπαθής παρακαλούσε να τον κρατήσουν ζωντανό, για να σωθεί η γυναίκα του (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μια τραγική ιστορία αποκάλυψε στο δημοτικό συμβούλιο στη Λάρισα ο Λαρισαίος υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α κ. Απόστολος Παπαπαρίσης, που δείχνει αυτό που βιώνουν οι οικογένειες που κινδυνεύουν να χάσουν τον άνθρωπο τους. Ένας καρκινοπαθής από τη Λάρισα ζήτησε μηχανική υποστήριξη για λίγες ημέρες ώστε να προλάβει να γίνει η γυναίκα του 55 ετών και […]

04.08.2017 | 09:30

Μια τραγική ιστορία αποκάλυψε στο δημοτικό συμβούλιο στη Λάρισα ο Λαρισαίος υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α κ. Απόστολος Παπαπαρίσης, που δείχνει αυτό που βιώνουν οι οικογένειες που κινδυνεύουν να χάσουν τον άνθρωπο τους.

Ένας καρκινοπαθής από τη Λάρισα ζήτησε μηχανική υποστήριξη για λίγες ημέρες ώστε να προλάβει να γίνει η γυναίκα του 55 ετών και να μην μείνει χωρίς σύνταξη.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr,  εξιστόρησε την ιστορία ενός στρατιωτικού, που κατά τις πληροφορίες του ήταν από τα Τρίκαλα και πάλευε για έξι μήνες με τον καρκίνο.

«Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο. Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία – δύο ημέρες θα πέθαινε. Σκέφτεται, τί θα γίνει η γυναίκα του, η χήρα των παιδιών του που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών; Τι λέει στο γιατρό του; Τον παρακαλεί να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για πέντε ακόμη ημέρες για να γίνει η γυναίκα του 55 ετών. Αναρωτιέμαι βέβαια, τι άνθρωποι γίναμε», είπε ο κ. Παπαπαρίσης.

Exit mobile version