Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρίκη- Στη δημοσιότητα τα βασανιστήρια των Τούρκων στρατιωτών σε Σύρους πρόσφυγες (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη- Στη δημοσιότητα τα βασανιστήρια των Τούρκων στρατιωτών σε Σύρους πρόσφυγες (photos)

Τον τρόπο με τον οποίο ευτελίζουν οι Τούρκοι στρατιώτες τους Σύρους πρόσφυγες που περνούν από τα σύνορά τους αποκάλυψε ένας δημοσιογράφος, ανεβάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες στα social media. Φορώντας γυναικεία εσώρουχα και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι από την ντροπή, οι Σύροι πρόσφυγες αναγκάζονται να ακολουθήσουν τις διαταγές των οπλισμένων στρατιωτών. Με τα διεθνή μέσα να […]

am708_5

Τον τρόπο με τον οποίο ευτελίζουν οι Τούρκοι στρατιώτες τους Σύρους πρόσφυγες που περνούν από τα σύνορά τους αποκάλυψε ένας δημοσιογράφος, ανεβάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες στα social media.

Φορώντας γυναικεία εσώρουχα και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι από την ντροπή, οι Σύροι πρόσφυγες αναγκάζονται να ακολουθήσουν τις διαταγές των οπλισμένων στρατιωτών.

syr1_5

Με τα διεθνή μέσα να σχολιάζουν ακόμη και τους μώλωπες και τους τραυματισμούς στα χέρια και στην πλάτη  οι πρόσφυγες, το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία.

syr2_3

«Ξανά και ξανά οι Τούρκοι στρατιώτες προσβάλουν μερικούς πρόσφυγες που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα», ανέφερε ο επίσης Σύρος δημοσιογράφος λέγοντας μάλιστα πως οι φωτογραφίες είχαν ανέβει στα social media από τους ίδιους τους στρατιώτες.
syr3_3

syr4_3

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις