Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Ποια αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά χρειάζονται ψυγείο το καλοκαίρι
ΥΓΕΙΑ

Ποια αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά χρειάζονται ψυγείο το καλοκαίρι

Γενικά τα προϊόντα δεν θα πρέπει να είναι εκτεθειμένα στον ήλιο και σε υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Κάποια προϊόντα όμως  είναι πιο ευαίσθητα και χρειάζονται επιπλέον προστασία. Προϊόντα που χρειάζονται αποθήκευση σε μέρος σκιερό, ξηρό και σε θερμοκρασία <16 °C Άρκτιο, Άρνικα, Βαλεριάνα, Βανίλια λοβός, Βήχιο άνθος, Γαϊδουράγκαθο, Καλέντουλα, Κενταύριο, […]

361_ygeia_1

Γενικά τα προϊόντα δεν θα πρέπει να είναι εκτεθειμένα στον ήλιο και σε υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Κάποια προϊόντα όμως  είναι πιο ευαίσθητα και χρειάζονται επιπλέον προστασία.

Προϊόντα που χρειάζονται αποθήκευση σε μέρος σκιερό, ξηρό και σε θερμοκρασία <16 °C

Άρκτιο, Άρνικα, Βαλεριάνα, Βανίλια λοβός, Βήχιο άνθος, Γαϊδουράγκαθο, Καλέντουλα, Κενταύριο, Μαχλέπι, Μπούκοβο, Πάπρικα, Πιπεριές καυτερές, Σαλέπι, Σαφλάουερ, Ταραξάκο ρίζα, Τριαντάφυλλο, Τσουκνίδα ρίζα, Χαμομήλι, Χρυσάνθεμο, Βρώμη, Πίτουρο βρώμης, Λιναρόσπορος σπασμένος, Ηλιόσπορος, Σουσάμι, Κολοκυθόσπορος, Chia σπόροι, Κινόα, Κουκουνάρι, Βερίκοκου πυρήνες, Ντομάτα λιαστή, Φρούτα, Ζυμαρικά, Άλευρα, Δημητριακά, τα μίγματα μπαχαρικών, βοτάνων και τσαγιών που περιέχουν τα παραπάνω, γενικώς τα άνθη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις