Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Οι παίκτες του Άγιαξ διέκοψαν τον αγώνα για να χειροκροτήσουν τον Νουρί (pics+vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Οι παίκτες του Άγιαξ διέκοψαν τον αγώνα για να χειροκροτήσουν τον Νουρί (pics+vids)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ανατριχιαστικές στιγμές στην «Άμστερνταμ Αρένα». Ο Άγιαξ, φιλοξενούσε τη Νις για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι φίλαθλοι της ομάδος, είχαν σηκώσει πανό για τον Αμπντελάκ Νουρί, ο οποίος είχε “καταρρεύσει” στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Βέρντερ Βρέμης. Ο 20χρονος, αργότερα, διεγνώσθη με […]

nouri2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ανατριχιαστικές στιγμές στην «Άμστερνταμ Αρένα».

Ο Άγιαξ, φιλοξενούσε τη Νις για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι φίλαθλοι της ομάδος, είχαν σηκώσει πανό για τον Αμπντελάκ Νουρί, ο οποίος είχε “καταρρεύσει” στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Βέρντερ Βρέμης.

Ο 20χρονος, αργότερα, διεγνώσθη με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, και βύθισε στη θλίψη όλο τον κόσμο.

Οι φίλοι του Άγιαξ, θεώρησαν πως το πανό δεν ήταν αρκετό για να δείξουν την συμπαράστασή τους στον νεαρό, κι έτσι στο 34’ (το νούμερο που φορούσε) σηκώθηκαν όλοι και άρχισαν να χειροκροτούν.

Οι ποδοσφαιριστές του «Αίαντα», παράτησαν το πλάγιο που ήταν έτοιμοι να εκτελέσουν στην περιοχή της Νις, για να χειροκροτήσουν τον συμπαίκτη τους και να του δώσουν δύναμη στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

https://twitter.com/Gibney_A/status/892828107245314049

Το ματς, έληξε 2-2 με τους Γάλλους να παίρνουν την πρόκριση στα πλέι οφς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις