Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός! 1-2 την Γκαμπάλα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός! 1-2 την Γκαμπάλα

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφς του Europa League ο Παναθηναϊκός! Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη, επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και στο Αζερμπαϊτζάν. Στο α’ ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν οι κυρίαρχοι του ματς, και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Η Γκαμπάλα δεν υπήρχε πουθενά στο γήπεδο, με τον Ζέκα […]

pao

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφς του Europa League ο Παναθηναϊκός! Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη, επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και στο Αζερμπαϊτζάν.

Στο α’ ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν οι κυρίαρχοι του ματς, και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Η Γκαμπάλα δεν υπήρχε πουθενά στο γήπεδο, με τον Ζέκα να βρίσκεται παντού και να κόβει κάθε πάσα που προσπαθούσαν να περάσουν οι «Αζέροι».

Στο β’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν με εντελώς διαφορετική εικόνα στο γήπεδο και βρήκαν τρόπους να φτάσουν στην περιοχή του «τριφυλλιού» και να απειλήσουν.

Κατάφεραν μάλιστα, να προηγηθούν στο 52’, όταν ο Μονρόουζ μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, “έκοψε” την μπάλα και ο Μολέδο την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο ίδιος παίκτης στο 58′, πλάσαρε σημαδεύοντας το αριστερό “παραθυράκι” του Βλαχοδήμου, αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε εντυπωσιακή και σωτήρια επέμβαση.

Στο 63’, ο Λουντ έπιασε τρομερό γυριστό σουτ και έκανε το 1-1, “κόβοντας” τα πόδια των Αζέρων.

Στο 67’ ο Καμπέσας βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να σκοράρει το πρώτο του τέρμα κάνοντας το 1-2. “Χόρεψε” τον Γκουρμπάνοβ που τον μάρκαρε και σούταρε με το αριστερό στην απέναντι γωνία.

Στο 82′ ο Λουντ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία σε κενή εστία για να κάνει το 1-3.

Τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στην αυριανή κλήρωση για τα πλέι οφς του Europa League.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις