Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Προσαγωγές για την “αδέσποτη” σφαίρα που χτύπησε την 29χρονη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσαγωγές για την “αδέσποτη” σφαίρα που χτύπησε την 29χρονη

Σε έξι προσαγωγές έχει προχωρήσει η αστυνομία, μετά το χθεσινό επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ ατόμων -έξω από κομμωτήριο, στον Κορυδαλλό, στην οδό Ταξιαρχών 16- και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα μια 29χρονη που καθόταν με την παρέα της σε παρακείμενη καφετέρια. Όλα συνέβησαν λίγο στις 23:25 χθες το βράδυ σε καφετέρια του Κορυδαλλού […]

1229511_astunomia-peripoliko-elas

Σε έξι προσαγωγές έχει προχωρήσει η αστυνομία, μετά το χθεσινό επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ ατόμων -έξω από κομμωτήριο, στον Κορυδαλλό, στην οδό Ταξιαρχών 16- και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα μια 29χρονη που καθόταν με την παρέα της σε παρακείμενη καφετέρια.

Όλα συνέβησαν λίγο στις 23:25 χθες το βράδυ σε καφετέρια του Κορυδαλλού στην πλατεία Ελευθερίας, συγκεκριμένα στην οδό Ταξιαρχών 16.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο επεισόδιο που σημειώθηκε φέρεται να εμπλέκονται 8 με 9 άτομα και κάποιο από αυτά πιθανότατα να έχει χρησιμοποιήσει όπλο.

Η νεαρή, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιά από πυροβόλο όπλο και έχει μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις