Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Την τσάκωσαν στο αεροδρόμιο ντυμένη με… κοκαΐνη! (photos)
ΕΛΛΑΔΑ

Την τσάκωσαν στο αεροδρόμιο ντυμένη με… κοκαΐνη! (photos)

Του Πέτρου Καρσιώτη Ντυμένη με… παραισθήσεις- κοκαΐνη, εμποτισμένη σε υλικό άγνωστης ποιότητας στο εσωτερικό της φόδρας της… γκαρνταρόμπας της- αφίχθη στο αεροδρόμιο των Σπάτων μία 32χρονη Βραζιλιάνα! Οι αστυνομικοί της Δίωξης, που ερεύνησαν το εσωτερικό των ενδυμάτων της, αλλά και τα υπόλοιπα γυναικεία αξεσουάρ, όπως πορτοφόλι και τσάντες, είπαν ότι με τον τρόπο αυτό  επιχείρησε να  μεταφέρει […]

εξ

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ντυμένη με… παραισθήσεις- κοκαΐνη, εμποτισμένη σε υλικό άγνωστης ποιότητας στο εσωτερικό της φόδρας της… γκαρνταρόμπας της- αφίχθη στο αεροδρόμιο των Σπάτων μία 32χρονη Βραζιλιάνα!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης, που ερεύνησαν το εσωτερικό των ενδυμάτων της, αλλά και τα υπόλοιπα γυναικεία αξεσουάρ, όπως πορτοφόλι και τσάντες, είπαν ότι με τον τρόπο αυτό  επιχείρησε να  μεταφέρει στην Αθήνα 2.867 γραμμάρια κοκαΐνης.

30072017kokainhgada002

H πληροφορία ήρθε από ξένες υπηρεσίες

Η επιχείρηση της Δίωξης στήθηκε στο αεροδρόμιο μετά από πληροφορία ξένων υπηρεσιών για τις κινήσεις της Βραζιλιάνας, καθώς της έχει απαγορευτεί η είσοδος στη ζώνη Σένγκεν, ως ύποπτης μεταφοράς μέσω αεροδρομίων κοκαΐνης.

Με δεδομένο ότι κατά τους θερινούς μήνες η… ζήτηση κοκαΐνης αυξάνεται λόγω και της παρουσίας στη χώρα μας χιλιάδων τουριστών αλλοδαπών, η πληροφορία αξιοποιήθηκε και η 32χρονη συνελήφθη.

30072017kokainhgada003

Ταξίδεψε από Ρίο ντε Τζανέιρο μέσω Ντουμπάι

Είχε αφιχθεί στη χώρα μας από το Ρίο ντε Τζανέιρο Βραζιλίας, μέσω Ντουμπάι.

Διαπιστώθηκε ότι  σε εσωτερική επένδυση (στη φόδρα) των ρούχων της, αλλά και σε τσάντες και πορτοφόλια μετέφερε 2.860 γραμμάρια κοκαΐνης που ήταν εμποτισμένη σε τεμάχια υλικού αγνώστου ποιότητας.

30072017kokainhgada004

Θα αφαιρούσε στην Αθήνα την εμποτισμένη κοκαΐνη

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στόχος της ήταν μετά την άφιξή της στην Ελλάδα να αφαιρέσει με ειδική επεξεργασία -που είναι διαδεδομένη στη Βραζιλία- την κοκαΐνη από τα ρούχα και τα αξεσουάρ και στη συνέχεια να παραδώσει την κόκα.

Στην κατοχή της βρέθηκαν επίσης 400 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε και εξετάζεται.

30072017kokainhgada001 (1)

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις