Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef: Ο 25χρονος που ήταν αποφασισμένος να μεταναστεύσει, νίκησε και τελικά μένει Ελλάδα!
LIFESTYLE

Master Chef: Ο 25χρονος που ήταν αποφασισμένος να μεταναστεύσει, νίκησε και τελικά μένει Ελλάδα!

Ο Λάμπρος Βακιάρος είναι ο μεγάλος νικητής του Master Chef, με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον συμπαίκτη του, Κωνσταντίνο Τσάτσιο. Οι κριτές Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πανος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και ο καλεσμένος Ελληνοαυστραλός σεφ Τζορτζ Καλομπάρης αποφάσισαν πως η δική του δημιουργία ήταν η καλύτερη και του έδωσαν το μεγάλο βραβείο. Ο 25χρονος Λάμπρος είχε […]

MC

Ο Λάμπρος Βακιάρος είναι ο μεγάλος νικητής του Master Chef, με μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον συμπαίκτη του, Κωνσταντίνο Τσάτσιο.

Οι κριτές Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πανος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και ο καλεσμένος Ελληνοαυστραλός σεφ Τζορτζ Καλομπάρης αποφάσισαν πως η δική του δημιουργία ήταν η καλύτερη και του έδωσαν το μεγάλο βραβείο.

Ο 25χρονος Λάμπρος είχε δηλώσει, πριν μπει στο παιχνίδι, πως θα εγκατέλειπε την Ελλάδα για μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό. Τώρα όμως θα είναι μαζί μας, καθώς η νίκη του ανοίγει πολλές πόρτες στην πατρίδα του!

Ο Λάμπρος Βακιάρος είναι ο Νέος Έλληνας #MasterChefGR @StarChannelTv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Ο Λάμπρος Βακιάρος είναι ο Νέος Έλληνας #MasterChefGR @StarChannelTv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Λίγα λόγια για τον νικητή

Ο Λάμπρος Βακιάρος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, στο Lawrence της Μασαχουσέτης, στις 28 Δεκεμβρίου το 1991 και κατάγεται από τη Σάμο. Σπούδασε στην Αθήνα, στην Ελβετική σχολή Alpine Center, με την πρώτη του πρακτική να γίνεται στο “Μykonos Grace” και μετά στην Ισπανία, στο παγκοσμίως φημισμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο “Restaurante Martin Berasatequi”, στο San Sebastian. Ακολούθησαν το “The Rich-Carlton, Abama” στην Τενερίφη, αλλά και το διάσημο Japanese εστιατόριο “Kabuki Wellington” και πάλι στην Ισπανία.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο Λάμπρος ανέλαβε την κουζίνα στο “La Τerrazza Bar Restaurant” στη Ρόδο ενώ ακριβώς μετά απ’ αυτή τη συνεργασία, είχε την ιδέα να ξεκινήσει το πρώτο του επιχειρηματικό πόνημα, με τα energy bars για το “Εν Καρπώ”, στη Θεσσαλονίκη.

Πώς περνάει αυτός ο καιρός..Πότε μας ήρθε το πρώτο μήνυμα στο κινητό οτι περάσαμε στο κρύο πιάτο και οι μισοί δε θέλαμε να πάμε.. Πώς μετά από 4.500 αιτήσεις όλοι εμείς είχαμε το ‘κάτι’ για να μας επιλέξουν στην τελική 20άδα..Και τι να πρωτοθυμηθούμε..Τις οντισιόν? Που δίναμε τις συνεντευξεις στις 2 τα ξημερώματα και γυρνούσαμε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο ξενοδοχείο με τα βανάκια? Όλες αυτές τις μαγικές στιγμές που ζούσαμε όταν τα λαμπάκια στις κάμερες δεν ήταν πλέον κόκκινα? Ή τις στιγμές στο σπίτι? Μια εμπειριά που όλοι εμείς είμασταν οι πρωταγωνιστές, μια εμπειρία που σίγουρα θα τη θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή… Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα σας ξεχωριστά μέσα απο την καρδία μου για όλες αυτές τις στιγμές που ζήσαμε παρέα, για όλα τα μαθήματα που μου δώσατε ο καθένας ξεχωριστά και με βοήθησατε να φτάσω μέχρι εδώ, για ολη αυτή την αξέχαστη εμπειρία που ζήσαμε ΜΑΖΙ. Γιατί όπως λένε και οι “μεγάλοι”, αν θες να πας γρήγορα πήγαινε μόνος σου, αλλά αν θες να πας μακριά πήγαινε με παρέα! Σας εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε όλα σας τα ονειρά και τους στόχους σας! Θα τα ξαναπούμε σύντομα! ΥΓ: Για να είμαι ειλικρινής εγώ θα το ξαναέκανα! Αύριο κιόλας, Τι λέτε? Λάμπρος. #MasterChefGR #StarChannelTv #Vakiaros_Mode #whyistayhungry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lambros Vakiaros[MasterChef] (@iamvakiaros) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις