Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εφιάλτης για αστυνομικό- Ναρκομανής φορέας HIV τον κάρφωσε με με χρησιμοποιημένη σύριγγα
ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για αστυνομικό- Ναρκομανής φορέας HIV τον κάρφωσε με με χρησιμοποιημένη σύριγγα

Μέρες αγωνίας περνά ένας αστυνομικός, ο οποίος στις 24 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στα στέκια των τοξικομανών στο Μενίδι, προσπάθησε να προσαγάγει ένα ναρκομανή, φορέα HIV και ηπατίτιδας. Όταν προσπάθησε να του περάσει χειροπέδες, ο τοξικομανής πήγε να ξεφύγει με αποτέλεσμα η χρησιμοποιημένη σύριγγα που είχε σε ένα τσαντάκι που φορούσε, να τρυπήσει το ύφασμα και […]

astynomia-peripoliko

Μέρες αγωνίας περνά ένας αστυνομικός, ο οποίος στις 24 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στα στέκια των τοξικομανών στο Μενίδι, προσπάθησε να προσαγάγει ένα ναρκομανή, φορέα HIV και ηπατίτιδας.

Όταν προσπάθησε να του περάσει χειροπέδες, ο τοξικομανής πήγε να ξεφύγει με αποτέλεσμα η χρησιμοποιημένη σύριγγα που είχε σε ένα τσαντάκι που φορούσε, να τρυπήσει το ύφασμα και να καρφωθεί στο χέρι του αστυνομικού.

Ο άτυχος αστυνομικός πήγε αμέσως στο νοσοκομείο Αττικόν και υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις με τους γιατρούς πάντως να είναι καθησυχαστικοί.

Όπως του είπαν, ο συγκεκριμένος τοξικομανής στις 6 – 7 Ιουλίου είχε λάβει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή από το νοσοκομείο «Γεννηματά» και ελπίζουν ότι δεν μετέδωσε τις ασθένειες στον αστυνομικό.

Πάντως η αγωνία του αστυνομικού θα τελειώσει σε 30 μέρες, οπότε και θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις