Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σαν… βασιλιάς και με ιστιοφόρο, έφτασε στην Ελλάδα δουλέμπορος που είχε απελαθεί!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν… βασιλιάς και με ιστιοφόρο, έφτασε στην Ελλάδα δουλέμπορος που είχε απελαθεί!

Άνετος και ωραίος έφτασε στη μαρίνα του Ηρακλείου ένας 63χρονος αλλοδαπός με το υπό σημαία Γερμανίας ιστιοφόρο «Seeteufel» το απόγευμα της Κυριακής. Εκεί όμως τον… υποδέχτηκαν οι αστυνομικοί με χειροπέδες. Οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου που έκαναν έλεγχο στα στοιχεία των επιβατών του πολυτελούς σκάφους, διαπίστωσαν ότι ο 63χρονος απαγορευόταν να μπει στη χώρα, καθώς […]

astynomia7

Άνετος και ωραίος έφτασε στη μαρίνα του Ηρακλείου ένας 63χρονος αλλοδαπός με το υπό σημαία Γερμανίας ιστιοφόρο «Seeteufel» το απόγευμα της Κυριακής. Εκεί όμως τον… υποδέχτηκαν οι αστυνομικοί με χειροπέδες.

Οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου που έκαναν έλεγχο στα στοιχεία των επιβατών του πολυτελούς σκάφους, διαπίστωσαν ότι ο 63χρονος απαγορευόταν να μπει στη χώρα, καθώς είχε συλληφθεί στις 11 Μαρτίου του 2009 για διακίνηση μεταναστών και είχε απελαθεί.

Σε βάρος του εκκρεμούσε και Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχαν εκδώσει οι ιταλικές αρχές από τις 23 Οκτωβρίου του 2010, για εμπόριο ανθρώπου και διευκόλυνση παράνομης εισόδου και διαμονής 61 αλλοδαπών σε έδαφος της Ιταλίας. Με βάση τα στοιχεία αυτά από το Σύστημα Πληροφοριών Schengen, ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο οποίος κίνησε την διαδικασία για να εκδοθεί στην Ιταλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις