Επίθεση Αμβούργο: Αυτός είναι ο 26χρονος δράστης- Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες (pics)

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Επίθεση Αμβούργο: Αυτός είναι ο 26χρονος δράστης- Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η Bild έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του άντρα που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο. Ο τραγικός απολογισμός είναι ένας νεκρός και έξι τραυματίες. Χθες, άγνωστος άντρας εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ με μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στους ανυποψίαστους πελάτες, σκοτώνοντας αμέσως τον έναν. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, χτύπησε μια περαστική κοπέλα. Η γερμανική εφημερίδα δημοσίευσε τη φωτογραφία ενός άντρα […]

29.07.2017 | 07:40

Η Bild έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του άντρα που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο.

Ο τραγικός απολογισμός είναι ένας νεκρός και έξι τραυματίες.

Χθες, άγνωστος άντρας εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ με μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στους ανυποψίαστους πελάτες, σκοτώνοντας αμέσως τον έναν.

Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, χτύπησε μια περαστική κοπέλα.

Η γερμανική εφημερίδα δημοσίευσε τη φωτογραφία ενός άντρα με ματωμένη κουκούλα, λέγοντας ότι είναι ο ύποπτος που η αστυνομία συνέλαβε για την επίθεση.

Τα πρώτα στοιχεία από την τοπική αστυνομία θέλουν τον δράστη να είναι 26 ετών και γεννημένος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εκείνοι που κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη ήταν περαστικοί, που τον κυνήγησαν, του πετούσαν καρέκλες και, τελικά, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι κρατούσε ένα τεράστιο μαχαίρι κι ότι φώναξε “Allahu Akbar”.

Η ταυτότητα του δράστη, ωστόσο, όπως και τα κίνητρά του δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επισήμως από την αστυνομία.

Οι Αρχές αναφέρουν ότι ο δράστης τραυματίστηκε ελαφρά.

 

Exit mobile version