Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ! Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε μοτοσικλετιστή- Κρίσιμη η κατάσταση του!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ! Αδέσποτη σφαίρα χτύπησε μοτοσικλετιστή- Κρίσιμη η κατάσταση του!

Του Πέτρου Καρσιώτη Οι πικρές ημέρες του Μενιδίου όταν ο 11χρονος μαθητής Μάριος έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του, αναβίωσαν στην περιοχή της Δραπετσώνας, χωρίς το ευτύχημα το ίδιο τραγικό τέλος. Ένας 46χρονος μοτοσικλετιστής δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που οδηγούσε και βρισκόταν στην περιφερειακή της Δραπετσώνας. Ο οδηγός […]

εκαβ

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι πικρές ημέρες του Μενιδίου όταν ο 11χρονος μαθητής Μάριος έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του, αναβίωσαν στην περιοχή της Δραπετσώνας, χωρίς το ευτύχημα το ίδιο τραγικό τέλος.

Ένας 46χρονος μοτοσικλετιστής δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι την ώρα που οδηγούσε και βρισκόταν στην περιφερειακή της Δραπετσώνας.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, σύρθηκε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε

Ο οδηγός του δικύκλου, έχασε τον έλεγχο, έπεσε με το μικρό σκούτερ που οδηγούσε στο οδόστρωμα και σύρθηκε με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και από την πτώση.

Η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν από διερχόμενο για το ατύχημα του 46χρονου, αλλά όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι το τροχαίο ατύχημα οφειλόταν στο γεγονός ότι είχε δεχθεί  βολίδα, στο πίσω μέρος του αυτιού του!

Ο άτυχος 46χρονος μοτοσικλετιστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε ιδιωτική κλινική, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον βοηθήσουν.

Το νέο αιματηρό επεισόδιο με αδέσποτη σφαίρα σημειώθηκε την Πέμπτη

Το νέο αιματηρό περιστατικό που επαναφέρει το μέγα πρόβλημα των αδέσποτων σφαιρών, που προκαλούν δράματα κάθε τόσο, συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο 46χρονος οδηγός του μικρού δικύκλου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μόλις είχε βγει από το δεύτερο τούνελ της Περιφερειακής Οδού της Δραπετσώνας όταν δέχθηκε τη βολίδα στο κεφάλι.

Στην αρχή αστυνομία και μάρτυρας, θεώρησαν πως πρόκειται για τροχαίο

Στην αρχή τόσο ο μάρτυρας που ενημέρωσε, όσο και η Αστυνομία με το ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο, θεώρησαν ότι για άγνωστο λόγο ο οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο του δικύκλου και τραυματίστηκε.

Η αποκάλυψη της τραγικής αλήθειας ήρθε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο όταν οι γιατροί εκτός από τα τραύματα και τα κατάγματα από την πτώση, είδαν και το τραύμα από τη βολίδα στο πίσω μέρος του αφτιού και τον έβαλαν στο χειρουργείο.

Οι συγγενείς αποφάσισαν τη μεταφορά του σε κλινική- Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Αμέσως ενημερώθηκαν οι συγγενείς του, οι οποίοι αποφάσισαν να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική όπου εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αφαιρέθηκε η βολίδα.

Το θύμα νοσηλεύεται σε καταστολή αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γιατρούς

Μετά τη νέα τροπή στην υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία,.

Μέχρι την στιγμή του ατυχήματος, δεν είχαν αναφερθεί στην Αστυνομία άσκοποι πυροβολισμοί.

Την έρευνα της σοβαρής υπόθεσης την ανέλαβε η Ασφάλεια Πειραιά.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις