Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Για το χάλκινο μετάλλιο η Εθνική Ομάδα Πόλο!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για το χάλκινο μετάλλιο η Εθνική Ομάδα Πόλο!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Εθνική Ομάδα Πόλο δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, αφού αποκλείστηκε με σκορ 7-5 από την οικοδέσποινα Ουγγαρία. Οι άντρες του Θοδωρή Βλάχου, θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 16:00 τη Σερβία, με στόχο να πάρουν το μετάλλιο στις αποσκευές τους, και να αναδειχθούν 3οι στον κόσμο. Αυτός είναι ο 12ος […]

πολο ελλαδα

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Εθνική Ομάδα Πόλο δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, αφού αποκλείστηκε με σκορ 7-5 από την οικοδέσποινα Ουγγαρία.

Οι άντρες του Θοδωρή Βλάχου, θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 16:00 τη Σερβία, με στόχο να πάρουν το μετάλλιο στις αποσκευές τους, και να αναδειχθούν 3οι στον κόσμο.

Αυτός είναι ο 12ος μικρός τελικός που συμμετέχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Η ομάδα μας βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Παρέα με άλλα τρία μεγαθήρια. Και σήμερα θα παλέψουμε με θηρίο. Αυτές οι τρεις ομάδες, Ουγγαρία, Σερβία, Κροατία, είναι σε διαφορετικά κυβικά από εμάς.

Είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσουμε. Προσπαθούμε όμως να το κάνουμε με κάθε τρόπο. Θα προσπαθήσουμε, όπως έγινε και στο παιχνίδι με την Ουγγαρία, να το κάνουμε και με όποιον αντίπαλο θα βρεθεί απέναντί μας.

Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο», ήταν η εκτίμηση του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Βλάχου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις