Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Παγκόσμια πρεμιέρα για το “μόνο αγόρι στη Νέα Υόρκη”, με έναν συγκλονιστικό Πιρς Μπρόσναν
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παγκόσμια πρεμιέρα για το “μόνο αγόρι στη Νέα Υόρκη”, με έναν συγκλονιστικό Πιρς Μπρόσναν

Mε μια παγκόσμια πρεμιέρα να συζητείται πολύ στις παρέες των σινεφίλ, «Το μόνο αγόρι στη Νέα Υόρκη» μας καλεί να πάρουμε ποπ κορν και να ταξιδέψουμε μαζί του σε σκέψεις που ίσως δεν έχουμε κάνει ποτέ για τη ζωή. Ο Τόμας, που εξ’ όψεως τουλάχιστον τα έχει όλα, ψάχνει κάτι να τον ιντριγκάρει. Γιος μεγαλοεκδότη […]

Callum-Turner-770x470

Mε μια παγκόσμια πρεμιέρα να συζητείται πολύ στις παρέες των σινεφίλ, «Το μόνο αγόρι στη Νέα Υόρκη» μας καλεί να πάρουμε ποπ κορν και να ταξιδέψουμε μαζί του σε σκέψεις που ίσως δεν έχουμε κάνει ποτέ για τη ζωή.

Ο Τόμας, που εξ’ όψεως τουλάχιστον τα έχει όλα, ψάχνει κάτι να τον ιντριγκάρει. Γιος μεγαλοεκδότη και με μητέρα μια ανήσυχη καλλιτέχνιδα χαμένη στις ανασφάλειες της, ο νεαρός που έχει μόλις αποφοιτήσει από το κολέγιο, επιστρέφει στη Νέα Υόρκη και αναζητάει έναν σκοπό στη ζωή του. Έτσι μετακομίζει από το Μανχάταν, όπου ζουν οι γονείς, στο Lower East side. Η γνωριμία με τον εκκεντρικό γείτονά του και συγγραφέα θα του αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τη ζωή.

maxresdefault (17)

Κάπου εκεί, συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του, έχει μια πολύ νεότερη ερωμένη. Όταν την γνωρίσει, ανακαλύπτει κάτι μέσα του, να… χτυπάει δυνατά.

Mια ενδιαφέρουσα ιστορία ενηλικίωσης με στοιχεία δραμεντί από τον Μαρκ Γουεμπ που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι ξέρει να εμβαθύνει στους χαρακτήρες της ιστορίας του.

Η υπόθεση επιφυλάσσει στο τέλος και μια ενδιαφέρουσα ανατροπή, χωρίς μελόδραμα .

39BF373200000578-3876246-image-a-79_1477516931434

Οι ερμηνείες είναι καταπληκτικές, ενώ ο Πιρς Μπρόσναν είναι καλύτερος από ποτέ.

  • Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουέμπ
  • Παίζουν: Καλουμ Τέρνερ, Τζεφ Μπρίτζες, Κέιτ Μπεϊκινσέιλ, Πιρς Μπρόσναν, Σίνθια Νίξον, Κίρσι Κλέμονς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις