Σοκ! Τον πυροβόλησαν μέσα στον δρόμο για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα! (pics)

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ! Τον πυροβόλησαν μέσα στον δρόμο για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα! (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στη Νίκαια, όταν δύο άγνωστοι άντρες πυροβόλησαν έναν άντρα στη μέση του δρόμου, για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα. Στις 08:36 το πρωί, στην οδό Ιωνίας 56, οι δράστες κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο, μάρκας Hundai Atos, το οποίο είχε κλαπεί από τη Νέα Φιλαδέλφεια στις 17 Ιουνίου, και σταμάτησαν δίπλα σε […]

27.07.2017 | 12:26

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στη Νίκαια, όταν δύο άγνωστοι άντρες πυροβόλησαν έναν άντρα στη μέση του δρόμου, για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα.

Στις 08:36 το πρωί, στην οδό Ιωνίας 56, οι δράστες κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο, μάρκας Hundai Atos, το οποίο είχε κλαπεί από τη Νέα Φιλαδέλφεια στις 17 Ιουνίου, και σταμάτησαν δίπλα σε 43χρονο καταστηματάρχη, ο οποίος περπατούσε.

Οι άγνωστοι τον χτύπησαν με τη λαβή του όπλου που είχαν και εν συνεχεία, τον πυροβόλησαν στην κνήμη. Εκείνος, αντιστάθηκε και κατάφερε να κρατήσει τον χαρτοφύλακά.

Ο άτυχος καταστηματάρχης μεταφέρθηκε, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Metropolitan».

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν αφού πυρπόλησαν το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Exit mobile version