Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού
ΕΛΛΑΔΑ

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού

Την αναστολή των κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει για το διήμερο 29 και 30 Ιουλίου αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού σε χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή της μετά από συνάντηση που είχαν τα μέλη της με την υπουργό Πολιτισμού, Λ. Κονιόρδου. «Η υπουργός αντιμετώπισε με υπευθυνότητα τα αιτήματα που έθεσε με το εξώδικό […]

ADA7DEBC58052C5AD77EDE260B029275

Την αναστολή των κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει για το διήμερο 29 και 30 Ιουλίου αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού σε χθεσινή έκτακτη συνεδρίασή της μετά από συνάντηση που είχαν τα μέλη της με την υπουργό Πολιτισμού, Λ. Κονιόρδου.

«Η υπουργός αντιμετώπισε με υπευθυνότητα τα αιτήματα που έθεσε με το εξώδικό της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού, δρομολογώντας συγκεκριμένες ενέργειες για χρόνια ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους στο ΥΠ.ΠΟ.Α. Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. συνεχίζει αταλάντευτα και σταθερά να χειρίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στο ΥΠ.ΠΟ.Α. στέκοντας ταυτόχρονα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις