Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Απολύθηκε επειδή καυγάδισε με ιδιοκτήτη κεμπαμπτζίδικου!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απολύθηκε επειδή καυγάδισε με ιδιοκτήτη κεμπαμπτζίδικου!

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Τουρκίας, ο Φατίχ Τερίμ. Η επίσημη ανακοίνωση της τουρκικής ομοσπονδίας, αναφέρει πως ο 63χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν «για εξωαγωνιστικούς λόγους». Συγκεκριμένα, ο Τερίμ επιτέθηκε σε ιδιοκτήτη κεμπαμπτζίδικου, που διατηρούσε κατάστημα δίπλα από το μαγαζί του γαμπρού του, που επίσης πουλάει κεμπάμπ. Τα δύο καταστήματα είχαν […]

TERIM

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Τουρκίας, ο Φατίχ Τερίμ.

Η επίσημη ανακοίνωση της τουρκικής ομοσπονδίας, αναφέρει πως ο 63χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν «για εξωαγωνιστικούς λόγους».

Συγκεκριμένα, ο Τερίμ επιτέθηκε σε ιδιοκτήτη κεμπαμπτζίδικου, που διατηρούσε κατάστημα δίπλα από το μαγαζί του γαμπρού του, που επίσης πουλάει κεμπάμπ.

Τα δύο καταστήματα είχαν χωριστεί με φράχτη, ωστόσο η πλευρά του Τερίμ υποστηρίζει πως ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να κλέψει λίγο χώρο παραπάνω.

Έτσι, έκανε “ντου” στο μαγαζί με τους δύο γαμπρούς του και έναν φρουρό ασφαλείας, και “ξυλοφόρτωσαν” τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους της επιχείρησης, 4 εκ των οποίων κατέληξαν στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα.

Όλα αυτά οδήγησαν την Ομοσπονδία της Τουρκίας να αναζητά τον αντικαταστάτη του Τερίμ, ο οποίος αποτελεί φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ιγκόρ Τούντορ στην Γαλατασαράι. Όσον αφορά τον νέο προπονητή της Εθνικής Τουρκίας, τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Μιρτσέα Λουτσέσκου, Σενιόλ Γιουνές και Αμπντουλάχ Αβτσί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις