Λάρισα: Συγκλονίζει ο τρόπος που η μνηστή του επισμηναγού έμαθε για την τραγωδία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: Συγκλονίζει ο τρόπος που η μνηστή του επισμηναγού έμαθε για την τραγωδία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Θρηνεί ολόκληρη η αεροπορία για τον τραγικό χαμό του 34χρονου επισμηναγού Νίκου Γρηγορίου, ο οποίος σκοτώθηκε στη συντριβή του διθέσιου αεροσκάφους στη Λάρισα. Το πιο τραγικό από όλα μάλιστα, σύμφωνα με το armynow είναι ότι η σύζυγος του επισμηναγού που εργάζεται στο 251 ΓΝΑ τέθηκε σε επιφυλακή μόλις έγινε γνωστό το δυστύχημα και έμαθε για τον χαμό του συζύγου της όταν […]

27.07.2017 | 12:51

Θρηνεί ολόκληρη η αεροπορία για τον τραγικό χαμό του 34χρονου επισμηναγού Νίκου Γρηγορίου, ο οποίος σκοτώθηκε στη συντριβή του διθέσιου αεροσκάφους στη Λάρισα.

Το πιο τραγικό από όλα μάλιστα, σύμφωνα με το armynow είναι ότι η σύζυγος του επισμηναγού που εργάζεται στο 251 ΓΝΑ τέθηκε σε επιφυλακή μόλις έγινε γνωστό το δυστύχημα και έμαθε για τον χαμό του συζύγου της όταν η σορός του έφτασε στο νοσοκομείο και την είδε…

Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στη Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη Φάντομ και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.

Ήταν διευθυντής της εταιρείας PHANTEC που ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό να προσφέρει άρτιες υπηρεσίες στον αεροπορικό χώρο αλλά παράλληλα και οφθαλμίατρος.

Ο Νίκος στην εταιρεία αυτή είχε δώσει όλο το μεράκι του και την αγάπη του, ενώ και η σύντροφος του ήταν από την αεροπορία.

Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και στη συνέχεια έλαβε άδεια.

Μηνύματα γεμάτα θλίψη στο διαδίκτυο

«Phαντομάς δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι…και εσύ ήσουν γεννημένος γιαυτό.. Καλές πτήσεις εκεί πάνω φιλαράκο..»

«Χάσαμε ξαφνικα ενα απο τα πιο σημαντικά μέλη της αεροπορικης μας οικογενειας, το βασικο στήριγμά μας, αφου ο Νίκος Γρηγορίου υπηρξε ο διευθυντής της σχολης μας “Μαθε να Πετας” οπως επισης και ο εκπαιδευτης αερος -εδαφους της σχολης μας.

«ΑΡΙΣΤΟΣ σε ολα του, ενέπνεε εμπιστοσύνη,επεδείκνυε πραγματικό ενδιαφέρον, και ήταν αγαπητός από όλους. Ηταν κορυφαίος στα προσόντα του σαν Ικαρος στα Φαντομ, ηγετικός με τόλμη. Οξυδερκής παρατηρητής της πραγματικότητας, ήθελε μόνο να δίνει λύσεις. Τον διέκρινε η ανθρωπιά και το απαράμιλλο πνεύμα».

«Νικο, εκτος απο Ωραίος, ησουν και Γενναίος για να βάλεις τη Μεγάλη Υπογραφή και να μας βοηθησεις να υπαρξουμε! Πως να στο ανταποδωσουμε αυτο!»

 

Exit mobile version